Přivítejte jaro s novou H&M Conscious kolekcí!

Přivítejte jaro s novou H&M Conscious kolekcí!

22. března 2013, kolekce, Vanessa Paradis, H&M, Conscious, jaro 2013, dámská kolekce, pánská kolekce, dětská kolekce, přírodní kolekce, ekologická kolekce, ekologické oblečení

Sponzorované odkazy

Ekologie patří mezi hlavní témata dnešní doby a její důležitost není opomíjena ani v módním světě. Švédský řetězec H&M se řadí mezi ty značky, kterým tento problém není lhostejný, a i letos tak přišlo H&MConscious kolekcí, jež je pod heslem „více udržitelné módy“ nejen stylová, ale i ekologická. Má tak za cíl také ukázat, že i velmi trendové kousky mohou být vyrobeny z materiálů šetrných k přírodě.

Jako nová tvář kampaně pro ekologické oblečení z kolekce H&M Conscious byla vybrána herečka, zpěvačka a modelka Vanessa Paradis. Podle svých slov je ráda součástí tohoto projektu a sama se snaží nakupovat ekologicky. Vintage oblečení prý tvoří velkou část jejího šatníku.

Samotná kolekce se nese na vlně typických jarních barev, které vídáme v přírodě. Nechybí zde žlutá, khaki, oranžová, bílá a tmavě zelená. I z potisků zdobících oblečení je cítit důraz na přírodu – jedná se především o květinové a tropické vzory, které jsou divoké, nápadné a samozřejmě trendy. Těšit se tak můžete na velké a okázalé květy, opice, tukany a další nádherná zvířata. Jinak však návrháři sázeli spíše na jednoduchost a zdůraznění ženskosti. Často tak Conscious kolekce nabízí oblečení zdobené řasením, kanýrky či různobarevnými kamínky. Kromě šatů, blůzek, topů, košil, kalhot, šortek a bundiček v Conscious kolekci H&M objevíme i pár doplňků. Oslovit vás tak mohou například sandálky s metalickými odlesky, náhrdelník z průhledných plastových kamenů nebo šátek s motivy pralesa.

H&M však nemyslelo jenom na ženy, a do Conscious kolekce pro jaro 2013 zahrnulo i kousky pro muže i děti. Na pány zde čekají blejzry, šortky i kalhoty z ekologických materiálů a na děti zase hravé kousky poseté puntíky, motýlky, kytičkami nebo třeba s motivem pirátské lodi.

Kousky z jarní kolekce Conscious značky H&M jsou pro jaro stvořené a toto nádherné pestré oblečení dokonale rozzáří váš šatník. Díky materiálům jako organická bavlna či tencel navíc alespoň trochu ulevíte přírodě. Pojďme udělat módu více udržitelnou!

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu