Jarní kolekce Supra bot je tady!

Jarní kolekce Supra bot je tady!

25. března 2013, Supra Vaider, Supra Skytop TUF, Supra S1W, tenisky, sneakers, supra, supra boty, obuv supra

Jestliže se ve streetové módě alespoň trochu vyznáte, pak vám značku bot Supra Footwear není nutno představovat. Na našem trhu je poměrně krátce, neotřelý design charakterizující tuto značku je rozpoznatelný na kilometry. Zajímavé a originální kousky vznikají nejen díky kombinaci streetového a skateboardového stylu, ale často i díky použití inovativních technologií a materiálů.

Luxusní kotníkové boty Supra S1W s povrchem ze speciální kůže SUPRATUF® a lakované kůže.

Značka Supra se těší stále většímu zájmu. Oblíbily si jí například i hvězdy světového formátu jako Jay-Z či Lil Wayne. Není divu, všechny modely jsou designové a svým způsobem jedinečné.

Bílé kotníkové boty Supra Skytop TUF s povrchem ze speciální kůže s dlouhou životností.

V nové kolekci převažují vyšší modely, které nejenže skvěle vypadají, ale zároveň poskytují oporu a ochranu kotníku v horším terénu i v nevyzpytatelném jarním počasí. Dominantní barvou je černá, doplněná o prvky bílé, červené či fialové barvy.

Černé kotníkové boty Supra Vaider s povrchem z mikro-perforované kůže.

Červeno-bílé kotníkové boty Supra Vaider s plátěným povrchem.

V jarní kolekci nechybí oblíbené modely Supra Society, Supra Skytop či Supra Vaider, hned v několika variantách. Na své si tak přijde opravdu každý.

Vysoké černé kožené boty Supra Society TUF s neoprenovým vnitřkem a lemováním.

Vysoké extravagantní boty Supra Society se dvěma popruhy na suchý zip.

Chcete-li si na jaro pořídit opravdu originální, trendy kousky, se značkou Supra rozhodně nešlápnete vedle. Supra znamená více než jen sneakers, znamená životní styl.

Pro kompletní nabídku navštivte web Footshopu www.footshop.cz. Naleznete zde zmiňované modely z nové kolekce, ale také další originální kousky z dřívějších kolekcí za skvělé ceny.

Autorem článku je Adam Š.. Článek najdete v kategorii tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu