Trendy kabelky pro jaro 2013!

Trendy kabelky pro jaro 2013!

26. března 2013, kabelka, kabelky, trendy kabelky, kabelky jaro 2013, jaro 2013, trendy, tašky, psaníčka

Sponzorované odkazy

Dovedete si představit lepší vstup do jara, než s novou kabelkou v ruce nebo přes rameno? Mnoho žen určitě ne. Letošní trendy v oblasti kabelek pro jaro 2013 dávají úžasnou možnost, jak svůj outfit učinit velmi originálním a nepřehlédnutelným. Jsou totiž hravé, veselé, plné barev a vzorů, a zároveň v sobě stále zahrnují ženskost a eleganci. Škála trendů je velmi pestrá, a tak si mezi nimi určitě najdete svého jarního favorita!

Metalické

Materiály s metalickými odlesky jsou letos vidět opravdu na všem, a tak není divu, že se usídlily i na kabelkách. Na slunci se tak vaše taška může blýskat ve zlatých, stříbrných, ale i třeba fialových odlescích.

Sack bags

Pod pojmem sack bag si můžete představit kabelku připomínající vak. Letos ale získaly mnoho nových podob, a na přehlídkových molech jsme je měli šanci vidět v mnoha tvarech – čtvercovém, kruhovém, ale i mnohem zvláštnějších.

Colorblocking

Pamatujete na loňský obrovský trend barevných bloků na oblečení? Letos se tento trend velmi výrazně projevil pro změnu na kabelkách. Tento trend kombinuje dvě, ale i klidně i více barev. Pro jaro 2013 se stalo hitem především kombinování výrazných barev s neutrální.

Zdobené

K jednoduchému outfitu se skvěle hodí kabelka, která zaujme na první pohled. K tomu skvěle poslouží další letošní trend, kterým jsou kabelky zdobené kamínky, cvoky, třásně, korálky, nebo nejrůznějšími výšivkami v etno stylu.

Geometrické

Zmiňovat slávu geometrických vzorů v tomto roce je už možná zbytečné, ale jelikož se týká i kabelek, připomeňme si ho. Puntíky, proužky, kostky, které do svých kolekcí zahrnuly značky jako Louis Vuitton, Fendi nebo Stella McCartney, jsou zkrátka hitem.

Brašny

Kabelky, které mohou trochu připomínat školní aktovky, už nejsou na módním poli žádnou novinkou, ale stále jsou pro svůj velmi stylový vzhled oblíbené, a budou trendy i v sezóně jaro/léto 2013.

Pastelky

Samozřejmě nelze nezmínit ani další obrovský hit trvající už od loňského jara, kterým jsou pastelové barvy. Světlounce žlutá, mátová, lila – všechny tyto odstíny vypadají skvěle i na kabelkách.

Bowling

Ani bowling tašky možná nejsou ničím novým, ale staly se pomalu klasikou, která neomrzí. Zazářit s nimi můžete i letos a nový nádech jim dodá zajímavý potisk či barva.

Zdroj: www.asos.com, www.mango.com, Brand X Pictures / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu