Fashion trend: S jarem kvetou i kalhoty

Fashion trend: S jarem kvetou i kalhoty

9. dubna 2013, květované kalhoty, květovaný potisk, kalhoty, kytičkované kalhoty, pants, legíny, vzorované kalhoty, vzorované legíny

Sponzorované odkazy

Už tři týdny je oficiálně jaro. Počasí nás letos trošku zlobí a ne a ne se oteplit, ale konečně jsme se dočkali. Začíná to vypadat, že jaro je opravdu tady! Pokvetou stromy, květiny, tráva se konečně hezky zazelená a i to sluníčko vylezlo. Udělejte svůj den ještě hezčí a zlepšete si náladu s květovanými kalhotami. Jaké střihy a barvit obléci? Poradíme vám!

JAK NOSIT?

Ještě pořád se nosí skinny jeans. S květovaným potiskem budou zase o dost hezčí a pozitivnější. Pokud zrovna nemáte nohy modelky, nezoufejte! Květovaný potisk skvěle odvede pozornost od silnějších stehen a skinny střih u kotníků vám tak prodlouží nohy. Obujte podpatky a nohy máte až do nebe. Jestliže se cítíe lépe v legínách – směle do nich! Květovaný potisk je rozzáří.

Preferujete pohodlí a nemáte ráda obepnuté oblečení? Máme tip i pro vás – turecký střih! Nosil se několik sezón zpátky a teď je tady zase. Volnější střih, u kotníků zúžený lemem nebo gumou. Sed je lehce snížený a co obzvláště oceníte – gumu nebo šňůrky v pase. Přesto však jsou elegantní a ženské. Volte jemné, lehké a příjemné materiály – budete se v nich cítit dobře i v létě. Dle nálady můžete dát přednost světlejší nebo tmavší barevné kombinaci (světlou přes den, tmavší na noc, apod.).

Kombinovat víc vzorů najednou je těžké a dovolit si to může skutečně jen ten, kdo v tom umí chodit. Proto si pamatujte jedno důležité pravidlo – k jednomu výraznějšímu kusu oblečení s potiskem oblékejte basic oblečení. Nemůže se stát, že byste šlápla vedle! Ke květovaným kalhotám se bude hodit jednobarevná blůzka, top nebo triko. Volnější střihy topů jsou teď velmi in a jsou velice pohodlné. Trendy a velmi vkusně vypadá i sáčko. Doplňky by měly být spíše decentní a můžete je nechat rozkvést spolu s kalhotami. Nebojte se podpatků a výraznější rtěnky. To vyšperkuje váš outfit k dokonalosti.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu