Pánské parfémy jaro 2013

Pánské parfémy jaro 2013

16. dubna 2013, parfémy muži, pánské parfémy, vůně, parfém

Sponzorované odkazy

GIORGIO ARMANI – EAU POUR HOMME

Eau pour Homme je novou svěží vůní od Armani, resp. novou verzí původní Eau pour Homme z roku 1984. Tedy téměř po 30 letech se k nám tento pánský parfém vrací. Jedná se o svěží, citrusovou vůni se základem v santalovém dřevu, pačuli a dubovém mechu. Dále hlavu tvoří mandarinka, bergamot a bazalka. Srdcem je však hřebíček, muškátový oříšek a lilie.

GUCCI – GUILTY BLACK

Guilty Black je vůně plná nebezpečí, nepředvídatelnosti, nezkrotnosti a instinktů. Tento parfém od Gucci je určen všem bad boys, kteří si užívají života naplno, nebojí se nebezpečí a rádi porušují pravidla. Vůně parfému je temná a velmi mužná. Orientální Guilty Black má základ v pačuli a cedru. Hlavu pak tvoří koriandr s levandulí. Srdcem parfému je Neroli, pomerančový květ a zelené tóny. Temný flakonek vám učaruje!

BVLGARI – MAN EXTREME

Vůně Man Extreme je bílá dřevitá a orientální vůně. Určena je elegantním a sofistikovaným mužům vyzařujícím opravdovou mužnost. Ocení ji hluboce charismatický a šarmantní muž. Výrazná vůně, synonymem jí může být vize dnešního moderního muže.

HUGO BOSS – BOSS ORANGE MAN FEEL GOOD SUMMER 2013

Svěží a spíše už letní vůně. Jedná se o odlehčenou verzi úspěšné Boss Orange Man. Přirozená, lehká vůně, přesto pronikavá! Je odrazem veselého optimismu muže. Základem je pačuli, hlavu tvoří citrón, zelené jablko a jalovcové bobule. Srdce je prostoupeno hruškou, okurkou a černým čajem. Ideální pro letní dny.

CHRISTIAN DIOR – HOMME COLOGNE

Parfém pro moderní muže – jednoduchá, sofistikovaná a přirozená. Určená smyslným a charismatickým mužům. Je to velmi mužná vůně – základem je pižmo, to už napoví ledaccos. Základ vůně je v bergamotu, srdce je tvořeno květy grapefruitu.

VERSACE – EROS

Nová vůně Eros od Versace je inspirována řeckou mytologií (tak jako původ celé této značky). Je přirozená a cílem vůně je odhalit mužskou vášeň a touhu. Jméno Eros získal tento parfém po řeckém Bohu Lásky – synu Afrodity. V Erosovi ucítíte aromatickou čerstvou dřevitou vůni. Nejenom vůně Erose je omamná, také flakonek je potěšením pro oko. Nádech řeckého mytologického luxusu je zřejmý.

Zdroje: www.parfemy.cz

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu