Boty humanic jaro 2013

Boty humanic jaro 2013

17. dubna 2013, boty Humanic, Humanic jaro 2013, dámské boty Humanic, pánské boty Humanic

Sponzorované odkazy

Značka Humanic si získala během let svého působení v módním světě řadu věrných příznivců. Příjemný kompromis mezi kvalitou, cenou a designem ji staví na přední příčky mezi výrobci obuvi a doplňků. Čím nás tato značka okouzlí v nadcházející sezóně?

Glam rock pro dámy

Punkové a rockové prvky se zatím statečně drží na žebříčku popularity a snad v něm dokonce i stoupají. „Okované“ lodičky by byly ještě nedávno odsouzeny k zániku, ale doba trpící hladem po stále nových (a více provokativních) trendech jim dává nemalý prostor. Kolekce Glam rock značky Humanic spojuje něžné prvky s prvky drsnými – rockovými. Nabízí nejen boty na podpatku, ale také kabelky s cvočky, pásky či rukavice.

Barvy prostoupí léto

Zatímco dámské kolekci Neon Brigit vévodí růžová barva, pánové se mohou těšit na výrazné odstíny modré a žluté.

Růžové botky snadno doplníme sportovní kabelkou ve stejném odstínu. Bát se nemusíme ani experimentů, neboť je stále více žádané kombinovat něco, co zdánlivě kombinovat nelze. Důraz se klade především na celkové vyznění outfitu, který může být zcela jednoduchý s dominancí pouze doplňků.

Pánská kolekce High lights opravdu nenechá nikoho klidným. Boty jsou řešeny prakticky, pohodlně, ale na mnohé mohou působit až provokativně. To je však tuto sezónu zájem – upoutat pozornost, být neotřelým a trochu také provokovat.

Každý jsme osobnost a každý máme svůj styl. Není třeba se bát jej prezentovat. Nová kolekce Humanic nabízí mnoho modelů velmi výrazné obuvi, stejně tak i obuvi decentní. Jejím ztělesněním je pánská řada Timeless style, kde nechybí ani elegantní kotníčkové boty.

Pro dámy vybírám něžné boty na podpatku, které jsou k dostání v odstínech pastelových barev a nesou v sobě prvky vintage stylu.

Tenisky, pohodlné flat shoes, sneakers či lodičky. Humanic představuje smělou kolekci jaro/léto 2013 a je rozhodně z čeho vybírat

Zdroj: www.shoemania.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu