Minimalismus a květiny v dubnovém lookbooku Zara

Minimalismus a květiny v dubnovém lookbooku Zara

22. dubna 2013, Zara jaro 2013, Zara, lookbook, duben, jaro 2013. oblečení, dámské oblečení, trendy, trendy oblečení, jednoduché oblečení

Sponzorované odkazy

Španělská značka Zara představuje módu, které je perfektním spojením stylu, kvality, a která zároveň nezruinuje naše peněženky. V jejích kolekcích můžeme vždy najít ukázky nejnovějších trendů, ale stejně tak Zara neopomíná na basic kousky a klasiku. Všechno potvrzuje i lookbook Zary pro letošní duben, který je naplněn úžasnými a vkusnými kousky.

Dámský dubnový lookbook Zary je kombinací divokých potisků a minimalismu. Z hlavních trendů sezóny se zde objevuje především bílá barva, která je letošním velkým hitem. Na jaře a v létě se totiž do bílé můžete obléci od hlavy až k patě! Chybět nemohou ani pastelové tóny, jež jsou samozřejmě také znakem nové sezóny, a to především světle modrá. Mnoho dalších barev v tomto lookbooku nenajdeme, výjimkou je snad jen červený overal, což ale oblečení na zajímavosti rozhodně neubírá. Naopak dokazuje, jak může jednoduchost vypadat neotřele.

Důležitou roli hraje v dubnovém lookbooku Zary květinový potisk. Na některých kouscích ho můžeme vidět v jemné podobě v kombinaci s motýlky a ptáčky, jindy s orientálním nádechem a ukáže nám i svou divokou tvář. Nejčastěji můžeme květinový potisk vidět v kombinaci s jednoduchými, většinou bílými kousky.

Z dalších vzorů se zde už objevují pouze proužky, a to v bílo-oranžové kombinaci na šortkách.

Hitem letošní sezóny je i klasika v podobě černobílé kombinace. I tento trend je v dubnovém lookbooku Zary reprezentován. Černé kalhoty, bílý top a bílé sako s černým lemem vypadají zkombinované skvěle!

Pro odvážné ženy, jež se nebojí ukázat bříško, je tu crop top. Zara také zavzpomínala na loňský velký trend color-blockingu a představila šaty v bílo-černo-zlatožluté kombinaci.

Dubnový dámský lookbook značky Zara nabízí široké spektrum velmi nápaditých kousků. Na své si přijdou milovnice minimalismu, i zastánkyně výrazných vzorů. Oba tyto styly jsou letos horkým trendem, nezapomeňte tedy obchod Zara navštívit, svůj oblíbený kousek si zde najde snad každá!

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu