H&M jarní kolekce pro muže 2013 je plná trendů

H&M jarní kolekce pro muže 2013 je plná trendů

23. dubna 2013, espadrillas, bílá barvy, trendy, denim, volné kalhoty, tropické vzory, H&M, pánské oblečení, jaro 2013

Sponzorované odkazy

H&M podle mého názoru netřeba představovat. Značka, která je u nás velice oblíbená a její obchody nalezneme ve všech větších městech, nepotřebuje podrobnější popis. Je důležité poznamenat, že je na toto jaro připravená s pánskou kolekcí plnou jarních trendů. Páni, jestliže se rozhodnete ošatit toto jaro v obchodech H&M, budete maximálně in.

Barva tohoto jara a léta – BÍLÁ

Každá sezóna má svou barvu, která je top a letos to bude právě bílá. Barva, která se pro teplé jarní a letní období skvěle hodí, protože dokonale vynikne. Jestliže holdujete opalování a dovoleným u moře, tak vám bílá barva bude neskutečně slušet. Na opáleném těle se změní v něco neuvěřitelného. Je relativně jedno, co bílého si pro toto jaro zvolíte. Jestli to budou košile, trička, kalhoty nebo kraťasy.

Denim

Už je to relativně dlouhá doba, kdy je denim stále v kurzu. Nicméně je to pro všechny, kteří si nějaký ten riflový obleček pořídili, dobrá zpráva. Pro ty, kteří tak ještě nestačili učinit a žádný džínový kousek si nekoupili, můžou skočit do obchodu H&M, kde naleznou nejen skvěle padnoucí džíny, ale také šortky a košile. Propínací košile jsou dalším trendem, který v teplých měsících užijete.

Volné kalhoty

Dalším trendem, který H&M představuje, jsou volné kalhoty. Budou in jak v dámské módě, tak i v té pánské. Volné kalhoty jsou pro toto jaro jako stvořené. Jsou velice pohodlné, svěží a vypadají dobře. Všichni, co máte rádi ležérní styl, pořiďte si volné kalhoty alá styl jaro 2013.

Espadrillas

To, že do své jarní kolekce zařadila H&M espadrillas, dokazuje, že myslí opravdu na všechno. Pokud někdo neví, tak espadrillas jsou boty námořnického stylu. Velice pohodlné a ležérní. Jejich podrážka je vylepšena slámou. Minulý rok to byly semišové desert boots, letos to jsou látkovo-slaměné* espadrillas*.

Tropické vzory

Přípravou na léto budou tropické vzory. Motivy pláží, palem a divoké barvy. Nošení oblečků s tropickými vzory toto jaro naznačuje, že už se nemůžete dočkat léta – doby prázdnin a dovolených. Kdo by si nedal říct?

Zdroje: www.hm.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu