H&M představuje mladistvou kolekci The New Icons

H&M představuje mladistvou kolekci The New Icons

25. dubna 2013, vogue, modelky, topmodelky, HM, Daphne, Lindsay, Joan, Liu, The New Icons

Sponzorované odkazy

H&M představuje novou mladistvou kolekci s výstižným názvem The New Icons. Seznamte se se ženami, které inspirovaly letošní kolekci svým stylem a osobností. Jedny z nejžádanějších modelek současnosti – Lindsay Wixson, Liu Wen, Daphné Groeneveld a Joan Smalls.

Možná bychom si pro začátek měli představit všechny čtyři modelky, které jsou hlavními postavami nové kolekce švédské značky H&M. Odkud pocházejí, jak se staly modelkami a čím se řídí v módě?

DAPHNE GROENEVELD

Daphne se narodila v Holandsku 24. prosince 1994. Byla objevena při nákupech se svou matkou a následně představena agentuře. Zlom v její kariéře přišel v 16 letech, kdy se dostala na obálku francouzského magazínu Vogue s Tomem Fordem. Lidé z oblasti módy ji často přirovnávají k novodobé Brigitte Bardot.

„Být stylovou ikonou znamená, vždy vědět jak se hezky obléci pro danou příležitost.“

LINDSEY WIXSON

Pochází z Kansasu a narodila se 11. dubna 1994. Od svých 12 let pravidelně četla Vogue a snila o tom stát se jednou z modelek. Její první prací bylo focení pro italský Vogue ve spolupráci se Stevenem Meiselem.

„Ženy – ikony – vědí, jak vytvářet svůj vlastní styl. Sledují trendy a míchají je se svou osobností.“

LIU WEN

Liu se narodila v čínském Youngzhou 27.ledna 1988. Za podpory své matky se zúčastnila modelingové soutěže, byl to však tajný záměr matky, jak přinutit dceru, aby se nehrbila. Liu šla naopak do soutěže s jasným cílem – vyhrát hlavní cenu – počítač. V současné době je považována za první čínskou supermodelku.

„Žena ikona má klasický styl, důležité je také dobré srdce a to ji přesvědčuje v tom, že je krásná.“

JOAN SMALLS

Joan je rodačkou z Puerto Rica, narodila se 11. července 1988. Její první prací bylo, že se ukázala v klipu Rickyho Martina – It's Alright. Nyní je považována za číslo jedna mezi modelkami na models.com.

„Ženou – ikonou je taková, která dennodenně chodí ulicemi New Yorku, Paříže, Londýna a Tokya.“

CO VYZDVIHNOUT V KOLEKCI THE NEW ICONS?

Kolekce The New Icons se zaměřuje především na tři barvy – černou, bílou a šedou. Tyto barvy jsou dále kombinovány a jdou ruku v ruce s posledními trendy sezón. Těšit se můžete na třásně, kovové detaily, netradiční střihy a šmrncovní doplňky. Zkrátka jde o originální a praktické kousky oblečení, které můžete kombinovat s čímkoliv a nadále budete trendy.

Zdroje: www.hm.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu