Trendy sukně pro jaro 2013

Trendy sukně pro jaro 2013

27. dubna 2013, sukně jaro 2013, dámské sukně, krátké sukně, dlouhé sukně, letní sukně, jarní sukně, jaro 2013, sukně, peplum, maxi, maxi sukně, vysoký pas

Sponzorované odkazy

Je načase schovat kalhoty pro chladnější dny na dno skříně a vytáhnout sukně a provětrat nohy. Letošní sukně můžete nosit k teniskám, balerinám i sandálům. Jaké trendy sukně zvolit pro jaro 2013? Každá jsme jiná, ale všechny jsme ženy. A naše nohy si sukně zaslouží! Máme pro vás tipy, jak nosit sukně, ať už máte nohy hubenější nebo silnější. Naše rady jistě oceníte a doufáme, že vás inspirujeme. Jaro, sukně přichází!

MAXI SUKNĚ

Maxi sukně jsou žhavým trendem následujících sezón. Sluší každé postavě. I tento druh sukní prošel jistými vylepšováky – rozparek u jedné nohy (nebo u obou), šněrování na bocích, zvýšený pas, průsvitný materiál, apod. Návrháři si zkrátka hrají a snaží se je udělat nevšední a ještě lepší. Horkými barevnými favority je šedá a černá. Tenké proužky a květovaný potisk jsou momentálně také velmi trendy. Úžasně vypadají tyto sukně s crop topy! Prodlouží vám nohy.

ROZEVLÁTÉ SUKNĚ S VYSOKÝM PASEM

Sukně nad kolena, se zvýšeným pasem, rozevlátá, perfektně zakryje boky. Zamilujete si ji v případě, že ráda nosíte minisukně. Tato sukně totiž odkrývá víc než skrývá. Vévodí světlé barevné odstíny jako je mentolová (top barva jara a léta 2013), meruňková nebo žlutá. Pokud máte odvahu, jděte do metalických odstínů nebo army potisku. I zde platí, že vypadají skvěle s crop topy, ale pokud si na ně netroufáte, noste je s obyčejným bavlněným trikem nebo tílkem. Halenka zapnutá ke krku působí konzervativněji, ale je velmi trendy.

PEPLUM

Obtáhlá pouzdrová sukně s volánkem v pase. Tak dokonalá. Pokud jste si ji ještě nepořídila, určitě byste ji měla zařadit na svůj seznam must have. Oblečete ji nesčetněkrát. Ale pozor – k této sukni noste jen úplý vršek! Cokoliv rozevlátého by odpoutávalo pozornost od vašeho pasu a volánku na sukni. Zakryje boky, bříško nebo silnější stehna. Pastelové odstíny jsou to pravé. Nebojte se květovaných potisků, jsou rozverným symbolem jara.

Zdroj: Thinkstock, www.nastygal.com, www.asos.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu