Trendy šaty jaro 2013 od Reserved, Orsay, Zara a Bershka

Trendy šaty jaro 2013 od Reserved, Orsay, Zara a Bershka

3. května 2013, Zara, květované šaty, peplum, aztécke vzory, krajka, maxi šaty, šaty, dámské šaty, jarní šaty, trendy, trendy 2013, jaro 2013, Reserved, Orsay, Bershka

Sponzorované odkazy

Přehlídka trendů u značky Reserved

Není snad žádný trend, který by značka Reservedšatůjarní kolekce 2013 opomenula. V záplavě pastelových barev si své místo našla černá i bílá, nechybí zde trendy šaty s knoflíčky, šaty s high-low sukní, krajka, průstřihy, nejrůznější vzory včetně zvířecích a abstraktních, již zmíněný kanýrek peplum a stále to není vše. Z kolekce Reserved si vyberete šaty na každou příležitost, která vás na jaře a v létě může potkat – do práce, na pláž, na festival a třeba i na svatbu!

Romantická Orsay

Značka Orsay naladila svou jarní kolekci 2013 na romantickou vlnu. Šaty jsou zbarveny často do růžové, bílé a světle modré barvy, nebo na nich najdeme něžný květinový potisk či hravé puntíky. Dívčím dojmem pak působí řasení, mašličky a kanýrky.

Tradičně netradiční Zara

Pokud hledáte šaty, které budou jedinečné a originální, navštivte obchod značky Zara. Šaty z jejich nejnovější kolekce se nesou v boho a trochu hippie stylu a zároveň v sobě mají nádech retra. Zara potěší všechny milovníky maxi šatů, do své kolekce jich zařadila mnoho. Kromě nich kolekce nabízí i delší tuniky, které se budou skvěle hodit například k vodě.

Bershka – elegantní i hravá

Na šaty v romantickém a dívčím stylu vsází i značka Bershka. Jemnost je zde však okořeněná velkým množstvím aztéckých vzorů, které jsou už nějakou dobu velkým trendem. Šaty Bershka okouzlí elegancí, kterou jim dodává jednoduchý střih či peplum, ale i volností, jak je tomu například u šatů posetých potisky.

Zdroj: www.reserved.com, www.orsay.com, www.zara.com, www.bershka.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu