Plavky Calzedonia 2013 vás stoprocentně navnadí na léto!

Plavky Calzedonia 2013 vás stoprocentně navnadí na léto!

6. května 2013, plavky léto 2013, dámské plavky, plavky 2013, bikiny, jednodílné plavky, plavky Calzedonia, bandeau plavky, trendy plavky 2013, plavky, plavky léto

Sponzorované odkazy

Jestli něco dokáže spolehlivě navnadit na léto, tak je to určitě reklamní kampaň a kolekce plavek Calzedonia. Tato italská značka s více než pětadvacetiletou historií, nám každoročně nabízí ty nejnovější trendy v oblasti legín a punčoch a v létě pak právě také v oblasti plavek a plážové módy.

Fashion show „Forever Together“

Dne 16. dubna proběhla v italském letovisku Rimini také módní přehlídka, která je každoročně nejen prezentací nové kolekce Calzedonie, ale také, jak firma sama tvrdí, „dávkou optimismu pro Itálii“. Na letošní přehlídce s názvem Forerver Together jsme mohli vidět též spoustu známých tváří mezi nimiž také hlavního hosta Sarah Jessicu Parker nebo Tali Lennox, Leight Lezark, Poppy de Lavigne, Marie Ange Casta, Margareth Madè či Paulu Echevarria. Hlavní hudební star a překvapením celého večera bylo vystoupení zpěvačky Ke$ha. Celou show „Forever Together“ mohou dnes v Itálii sledovat na kanálu Mediaset Italia 1. My bohužel takovou možnost nemáme, ale alespoň se můžeme pokochat nádhernou reklamní kampaní, kterou jako vždy Calzedonia nafotila na exotickém ostrově s těmi nejkrásnějšími modelkami a která vás prostě nemůže více navnadit na léto.

Shine with Every Colour

Jako každý rok je i nová kolekce plavek Calzedonia pro toto jaro a léto rozdělena do několika tématických linií. První z nich nese název Shine with every colour a jak už napovídá je plná krásných barev, zvláště pak různých odstínů moře – od průzračné modré přes azurovou až po elektrickou modrou, která je již nekolikátou sezónu velmi in.

Echoes of African Paradise

Zůstaňme ještě chvíli u odstínů modré a zelené a představme si linii African Paradise, která nabízí plavky v tyrkysově modré, lila či zelené. Oproti předešlé linii, barvy nejsou tak výrazné a plavky působí velmi mladistvě.

Beauty of Shores je naprosto krásná, dechberoucí kolekce plavek a oblečení neobyčejného designu a velmi sofistifikovaných barev včetně ombré efektu. Plavky jsou velmi sexy a zaručeně s nimi zazáříte kdekoliv se v nich objevíte.

Cast Away

Linie Cast Away se nese v duchu spojení s přírodou. Charakterizují ji tlumené přírodní barvy jako khaki, hnědá a černá. Zdobení je velice nenápadné, ať už je provedeno háčkováním, cvočky či pajetkami.

Shades of Coral

Tato linie si pohrává se všemi odstíny korálů od jasně korálově červené až po růžovou či bílou. Velmi sexy kolekce plná plavek různých střihů od klasické podprsenky přes trojúhelníkové bikiny až po bandeau nabízí všem zákaznicím, to co si přejí.

Sprotive Attitude

Calzedonia nezapomíná ani na mladší dívky se sportovnější povahou, které dají přednost hravým potiskům a pohodlným střihům. V této linii můžete taky najít plavky pro muže.

Zdroj: www.calzedonia.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu