Svatební šaty jaro/léto 2013

Svatební šaty jaro/léto 2013

14. května 2013, svatební šaty, trendy, tylová sukně, korzetové svatební šaty

Sponzorované odkazy

Svatební sezóna je tu! Každý rok očekávám s nadšením módní přehlídky svatebních šatů od věhlasných světových návrhářů. Jemné modelky v překrásných šatech ztělesňující tajné touhy dívek a žen, ukryté do jednoho jediného dne.

Mými favority jsou každoročně přehlídky značek Oscar de la Renta a Carolina Herrera. Dech beroucích svatebních šatů jsem se dočkala i tento rok a ráda se s vámi podělím o tento jedinečný požitek.

Nemyslete si, že patřím mezi šťastlivce, kteří mohou přehlídky navštívit osobně. Nicméně doba internetu nám dovoluje shlédnout každou z nich alespoň z našich domovů. Svatební šaty pro rok 2013 se vyznačují jednoduchostí kombinovanou s výraznými prvky a zajímavými detaily.

Do popředí se postupně dostávají také svatební šaty výrazných barev (například bordó). Mezi materiály vítězí, tyl, satén a krajka. Nalezneme i jejich zdařilé kombinace na jednom modelu šatů. Korzetové šaty s velkou tylovou sukní se stávají zdánlivě nejpřitažlivějším modelem.

Oblibě se těší také volánky v různých podobách.

[* volanky-saty.jpg *

Obzvláště velké pozornosti si užívá krajka, která se využívá jak na detaily šatů tak jako jedinečný materiál na jejich celkovou výrobu. Krajkové šaty jsou sexy a mystické. Nicméně pokud krajce příliš nefandíte, můžete zvolit pouze nepatrný krajkový detail.

Pojďme nahlédnout do díly výše zmíněných návrhářů. Sofistikované kolekce svatebních šatů vás zajisté osloví či snad i inspirují. Předpokládám, že málokdo si může dopřát šaty od Oscara de la Renty, ale v dnešní době není problém nechat si ušít svatební šaty na zakázku.

Svatební šaty Oscar de la Renta 2013

V kolekci svatebních šatů tohoto věhlasného návrháře objevujeme nádech luxusu prolínající se s klasickou nadčasovostí. Nepřehlédnutelné jsou dlouhé závoje a využití krajky. I když přehlídka pro sezónu jaro/léto 2013 obsahuje krásné princeznovské šaty, přednost dostávají úzké střihy a rovné linie. Jednoznačně zaujmou prvky pro svatební dress code netypické – bundičky, kalhoty i krátké šaty.

Svatební šaty Carolina Herrera 2013

Módní návrhářka Carolina Herrera odhalila kolekci šatů, které se od sebe často zcela lišily. Opravdu každý model je originálem. Přehlídka začíná modelem širokých svatebních kalhot se sakem. Něco netradičního, ale velmi sofistikovaně zpracováno. Uchvátily mne šaty s kapsami a využití barev, jako je modrá či růžová na detailech šatů. Kolekce se nese v přírodním looku, mladistvém a svěžím.

Zdroj: www.svatby-amoroso.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu