Jste pozvány na svatbu a nevíte co na sebe? / Šaty pro svatební hosty

Jste pozvány na svatbu a nevíte co na sebe? / Šaty pro svatební hosty

18. května 2013, dlouhé šaty, čelenky, svatba, šaty na svatbu, šaty pro hosty, koktejlky, doplňky, letní svatba

Sponzorované odkazy

S novou sezónou přišel i oblíbený čas na pořádání svateb. Rozkvetlé květiny a stromy, svítící slunce a svěží jarní vzduch jsou k této příležitosti perfektním doplňkem, a tak je možné, že vás v dohledné době nějaká svatba čeká. S pozvánkou ale přichází i věčný problém, co si obléct. Pojďme si tedy říct pár tipů, díky kterým vám nebude hrozit společenské faux-pas a hledání šatů na svatbu vašich přátel či příbuzných bude naopak zábava.

Než si ukážeme šaty, které jsou pro svatební hosty správnou volbou, zmíním ty, jež by nejspíš mohly působit nemístně. Naprosté tabu je samozřejmě vzít si na svatbu šaty bílé, důvody asi není třeba vysvětlovat. Nehodí se ani příliš odvážné a vyzývavé šaty, přemíra flitrů také není to pravé. Svatba je významná událost, která vyžaduje jistou dávku elegance a vkusu. Stačí mít na paměti toto, a určitě vedle nešlápnete!

Krajky i květiny jsou pro svatbu to pravé

To ale určitě neznamená, že vaše šaty musí být usedlé či nudné. Naopak! Na jarní a letní svatbu si můžete klidně dovolit koktejlky v pastelových barvách, hodí se i jemný květinový vzor, obzvlášť pokud jde o svatbu venkovní. Zvolit můžete i dlouhé šaty v antickém stylu, které působí elegantně a k teplému období se hodí, a nic nezkazíte ani klasickými malými černými, či černobílou kombinací.

Ze současných trendů se pro událost svatby hodí také decentně krajkované šaty nebo kanýrek peplum, který vytvoří ženský a elegantní dojem.

Odvažte se s doplňky

I k outfitu svatebního hosta samozřejmě patří doplňky. Určitě se neobejdete bez psaníčka a kvalitních lodiček či sandálek. Především u bot myslete nejen na design, ale i na pohodlí. Co se týče dalších doplňků, skvělou volbou jsou zajímavé čelenky a na letní svatbu se hodí i klobouky. Pak už stačí přidat nezbytné šperky, jako náušnice nebo výrazný prsten, a stylový a elegantní outfit svatebního hosta je na světě.

Zdroje: www.mango.com, www.hm.com, www.lindex.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu