Zapomeňte na podpatky! Letos se nosí komfort!

Zapomeňte na podpatky! Letos se nosí komfort!

26. května 2013, boty jaro, dámské boty, boty léto 2013, boty, obuv, dámská obuv, baleríny, sandály, sandálky, lodičky, kitten heels, oxfordky, oxford shoes

Sponzorované odkazy

Móda vysokých podpatků nejspíš není úplně na ústupu a milovnice jehel se jich vzdávat nemusí, ale letošní trendy přinesly spoustu druhů bot, které budou vaše nohy pro jejich pohodlnost milovat. Jaro a léto 2013 se totiž ponesou na vlně pohodlí a obchody zaplavily oxfordky, baleríny, sandálky a nebo kitten heels, tedy nízké podpatky.

Trend: oxford shoes

Oxfordky byly původně součástí pouze pánského šatníku, ale, stejně jako spousty dalších užitečných věcí, si je ženy vypůjčily. Tyto boty s nádechem vintage osloví každého, kdo preferuje stylové pohodlí a univerzálnost. Oxfordky totiž skvěle doplní jak sako či košili v pánském stylu, tak i roztomilé a dívčí šaty.

Mnoho tváří balerín

Baleríny se staly oblíbenými již před mnoha sezónami a jejich sláva stále trvá. I u nich můžeme zmínit pohodlí a univerzálnost. Navíc se nabízejí v mnoha a mnoha stylech – jednobarevné, s potisky, mašličkami, poseté kamínky, cvoky, s otevřenou špičkou, na klínku… Možností je obrovské množství, letos se nemusíte bát být extravagantní!

Symbol léta: sandálky

Léto bez sandálků na nohách si většina z nás představit nedokáže. Nemusíte se bát, i letos v létě na vás čeká celá řada trendy modelů těchto bot. In jsou stále nestárnoucí gladiátorky, sandále se spoustou přezek, ale i zajímavé aplikace v podobě květin či mašlí. Na sandálkách vypadá také skvěle současný trend metalických barev.

Hit sezóny: kitten heels

Jimmy Choo, Louis Vuitton, Marc Jacobs ale i Christian Louboutin a další značky trend kitten heels, neboli malých podpatků, do svých nejnovějších kolekcí zařadili a ujistili nás, že se jedná o neopomenutelný trend. Tyto botky v retro stylu 50. a 60. let si díky jejich elegantnímu a zajímavému vzhledu zamilujete! Využívají ladnosti podpatků, ale zároveň si zachovávají důležitý komfort, což je skvělá kombinace.

Zdroje: www.asos.com, Hemera/Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu