Jako vždy neodolatelné - Kabelky Guess

Jako vždy neodolatelné - Kabelky Guess

28. května 2013, cestovní tašky, léto 2013, jaro 2013, kožené kabelky, dámské kabelky, psaníčka, peněženky, Guess

Sponzorované odkazy

Americkou oděvní značku Guess není potřeba mnohým z vás představovat. Oblečení, módní doplňky, šperky a parfémy. Guess nabízí neskutečné množství možností. Určitě je potřeba podotknout, že se jedná o vyšší módu, kterou si nemůže dovolit každý. Procházet se po ulici Pařížská a obdivovat to krásno, můžeme všichni. I pro ty, kteří jsou už nyní nositelkami značky Guess, tak i pro milovnice módy jsou tu nejnovější kabelky Guess.

Box bags

Jedněmi z druhů kabelek značky Guess jsou takzvané box bags, v překladu něco jako krabicové kabelky. Všechny modely kabelek Guess jsou dokonale propracované a nejedná se o sériovou výrobu jako jsme zvyklí u ostatních dostupných značek. Z ,,krabicových kabelek" nám pro letní sezónu Guess přichystal pouze jeden model. Koženou kabelku s třásněmi, které jsou mimochodem letos zase v módě.

Evening bags

Další podkolekcí kolekce Guess kabelek jsou večerní kabelky. I když skončila sezóna plesů a tanečních, Guess je vždy připraven. Večerních kabelek je vždy potřeba. Na každou party, kdy zvolíte elegantní outfit, se Guess psaníčka budou hodit. Letos tu máme psaníčko bílé s řetízkem přes rameno a leopardí s odnímatelným řemínkem.

Cosmetic case

Možná tomu nebudete věřit, ale na sezónu 2013 si Guess připravil i model kosmetické taštičky a že si teda návrháři vyhráli! Taštička (20×11×15 cm) v uhlové barvě má zapínání na zip a vpředu je doplněna logem značky.

Wallets

To, čemu Guess přezdívá peněženka, by se dalo používat klidně jako psaníčko. Peněženky Guess mají dostačující velikost a občas jsou doplněny i o řemínek. Jediné v čem se skrývá rozdíl je vnitřní členění.

Carryall

Carryall v překladu znamená velká cestovní taška. Guess má pro vás na léto speciální model carryall, který má úžasnou letní žlutou barvu.

Tote bag

A v poslední řadě je tu takzvaná tote bag (taška do ruky). Jen jeden model krásné bílé ač ne kožené kabelky, do které se vejde mnoho a mnoho věcí.

Zdroje: www.guess.eu

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky, módní značky a návrháři a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu