Trendy boty CCC - jaro/léto 2013

Trendy boty CCC - jaro/léto 2013

30. května 2013, CCC, Kuchařová, jaro/léto 2013, dámská obuv, pánská obuv, baleríny, žabky, pantofle, sandály, letní obuv, jarní obuv, boty do vody

Sponzorované odkazy

Na teplou sezónu už je připravená i oblíbená obuvní značka CCC. I když nám jaro za chvilku končí, podle počasí ještě ani nezačalo. Stejně jako minulý rok, tak i letos značka CCC požádala o spolupráci Miss World Taťánu Kuchařovou. Celá kolekce jaro/léto 2013 se točila ve slunné španělské Barceloně a fotky pořízené na kampaň dopadly vskutku úžasně. Budete moci vybírat z letních sandálů na podpatku i bez, žabek, balerínbot do vody.

Dámská kolekce

Sandálky

CCC si pro všechny ženy připravila skutečně neodolatelnou minikolekci sandálků bez podpatku. CCC si nechala záležet především na barvě. Ví, že letní botičky potřebují být svěží a lákavé na pohled. Dámské sandály od CCC můžete vybírat v barvách růžová, oranžová, žlutá,…

Sandálky na podpatku

Sandálky na podpatku od CCC už jsou o něco více konzervativnější nežli sandálky bez podpatku. Barvy už nejsou tak výrazné, převažuje bílá a hnědá. Sandálky jsou příjemné na nošení. Značka CCC chce, aby byly vaše nožky v pohodlí, a proto je většinou povrch hladce semišový. V létě je totiž nepříjemné, když jsou nohy zpocené, vlézt do umělohmotných bot.

Žabky

Dámami velice oblíbené, možná i nejoblíbenější, jsou v létě žabky. Jsou lehké, levné a ještě ke všemu příjemné na nošení, i když jsou i ženy, které nemohou překousnout nic mezi prsty na nohou. CCC si připravila pestrou kolekci žabek na toto léto. Žabky jednoduché i žabky obohacené různými doplňky jako jsou květiny či korálky. CCC dokonce do své nabídky zahrnula i žabky do vody.

Balerínky

Balerínky CCC hrají též všemi barvami. V nabídce jsou i módní neonové baleríny. Pozadu nezůstávají ani květinové vzory, které jsou in v každé letní sezóně. Už od minulého roku jsou stále v kurzu i boty s druky.

Pánská kolekce

Nesmím zapomenout ani na muže. I pro ně má CCC bohatou nabídku obuvi pro letní měsíce. Klasické sandály, pantofle a uzavřené boty. To vše v obchodech značky najdete. Většinou v konzervativních barvách. CCC se u pánů zaměřuje spíše na účelnost než na parádu. Přece jen ví, že muži si vybírají obuv pouze podle velikosti své nohy.

Zdroje: www.ccc.eu

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu