Ráj bikin - Plavky Tezenis 2013

Ráj bikin - Plavky Tezenis 2013

2. června 2013, Tezenis, dámské plavky, bikiny, plážová taška, léto 2013, plavky bez ramínek, plavky za krk, overal, plážové šaty

Sponzorované odkazy

Velice mladá značka, která spatřila světo světa teprve roku 2003, tak to je Tezenis. Už za relativně krátkou dobu si našla mnoho příznivců a to díky příznivým cenám, široké nabídce plavek, spodního prádla a volnočasového oblečení. Tak jako předešlé roky, tak i letos v létě přichází s kolekcí dámských plavek. Věřte nebo ne, ale letošnímu létu budou u Tezenis vládnout bikiny a to bikiny všech střihů, barev a kombinací. Je na na co se těšit

S ramínky

Prvními typy plavek Tezenis jsou bikiny s ramínky. Prostě klasika, na kterou jsme zvyklé. Budete moci vybírat z velikého množství barev jako jsou modrá, oranžová, bílá či dokonce maskáčová, která je mimochodem letos opět v kurzu. Všechny tyto barvy mohou být na plavkách uspořádány do proužků, puntíků či hvězdiček. Styl ramínek a zavazování je také rozdílný.

Bez ramínek

Velikou výhodou může být i to, že značka Tezenis do své kolekce zapojila i bikiny bez ramínek. Mnoho žen je v dnešní době vyhledává, jelikož je velice nepříjemné, když máme opálená ramínka a poté si na sebe vezmeme tričko bez nich a vše je vidět. Bikiny bez ramínek ale mají i svou nevýhodu. Je potřeba si neustále hlídat, jestli zakrývají vše, co zakrývat mají. Pozor musíte dávat při dovádění ve vodě jako je skákání či jízda na tobogánu.

Černé bikiny

Mezi samostatnou kategorii bikin Tezenis můžeme považovat černé bikiny. Tezenis na ně dává velký důraz, jelikož černá je barvou, která sluší každé ženě a je neskutečně elegantní. Velkou výhodou pak je i to, že se dá skvěle kombinovat a z tohoto důvodu v obchodech značky Tezenis naleznete k prodeji i svrchní díly černých bikin samostatně. Jestliže jste dostatečně kreativní, můžete si s bikinami Tezenis skvěle vyhrát.

Vše potřebné k plavkám

Když už se rozhodnete pro koupi plavek na letošní léto u značky Tezenis, skvělou věcí je to, že si v téže prodejně můžete pořídit i oblečení a doplňky k plavkám potřebné. Na pláži a na koupališti se nelze obejít bez pořádné tašky a ručníku. A přes plavky si většinou oblékáme nějaký ten svrchní šat v podobě lehkých šatů, šortek či overalů a i ty jsou u italské Tezenis k mání.

Zdroje: www.tezenis.it

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii plavky, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu