Pánské plavky léto 2013 – přehlídka surfařských motivů

Pánské plavky léto 2013 – přehlídka surfařských motivů

11. června 2013, pánské plavky, plavky 2013, originální pánské plavky

Sponzorované odkazy

Pánské plavky občas vzbuzují zdánlivý dojem snadného výběru. Jako žena hodnotím především jejich vzhled, nápaditost a střih. Nicméně jsem se tentokrát zaměřila i na matriály, které jsou velmi často jasným ukazatelem nízké či vysoké ceny – tedy i odpovídající kvality. Jelikož se kolekce značek orientují převážně na surfařské motivy, pojďme se společně projet na vlně letního designu pánských plavek.

Surfařská hitparáda kolem nás

Jistě je téměř nemožné přehlédnout trend motivů s plážemi, surfařskými prkny a palmami. Objevují se nejen na plavkách, žabkách a plážových taškách, ale především i na tričkách a tílkách. Surfařská móda je hravá a výrazná. Osobně mne baví motivy evokující záři slunce, které nás nutí přimhouřit oči, obléct plavky a vyrazit k vodě.

Plavky s takovýmto motivem zakoupíte na příklad v prodejnách Takko. Nicméně o kvalitě se příliš mluvit nedá. Obraťte se raději na ověřené sportovní značky nebo přímo na specialisty v oboru.

A co je dále letos trendy u světoznámých módních značek?

Začněme u značky HM. Designéři se snaží každý rok zachytit módní trendy a zároveň však nabídnout zcela „prodejné“ kousky pro běžné nošení. A tak v kolekci plavek 2013 najdeme jednobarevné plavky kratšího střihu nebo v oblíbené délce ke kolenům. Letos si více užijeme výrazných barev, které nikdo na první pohled nepřehlédne.

Nelze také přehlédnout kolekci pánských plavek Zara. Téměř všechny mají krátký střih a poněkud evokují boxerské trenýrky.

Zaujal mne skvělý potisk s ananasy nebo puntíkaté plavky. Ano, k jejich nošení je zapotřebí troška odvahy, ale proč nebýt originální?

Originální pánské plavky

Osobně nejraději vybírám plavky na eshopu coreshop.cz – velký výběr různých typů plavek a především nezaměnitelná originalita. Zajímavé ale přesto decentnější modely jsou v nabídce od značky Vans, která je populární především pro výrobu pohodlné volnočasové obuvi.

Nicméně k mým favoritům patří jednoznačně značka SANTA CRUZ. Pánské plavky perfektně sedí a vypadají tak dobře, že se některé z nich dají nosit i jako letní šortky.

Zdroj: www.hm.com , www.zara.com , www.coreshop.cz , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu