Paisley - letošní hit mezi vzory!

Paisley - letošní hit mezi vzory!

7. června 2013, paisley, paisley vzor, trendy, trendy 2013, jaro 2013, léto 2013, dámské oblečení, šaty, kalhoty, potisky, sukně, doplňky, kabelky, šátky

Sponzorované odkazy

Vzor s názvem paisley je často spojován s módou hippies a celkově s érou 60. let. Je však mnohem, mnohem starší, z Východu byl do Evropy přivezen už v 17. století a o tom, že vstoupil do módní historie, nemusíme pochybovat, neboť i letos, v roce 2013, je opět velkým hitem. Do své kolekce ho zahrnula například Stella McCartney, začaly ho oblékat i celebrity, a tak tento vzor připomínající zakroucené lístky hlásí comeback. Tuto sezónu ho můžeme vídat opravdu na všem od kalhot přes šaty a sukně až po plavky. Stejně tak ale paisley vzor září i na kabelkách, šátcích i botách. V jaké podobě ho budete nosit vy?

Paisley vzor se objevuje v černobílé variantě, v pastelových a jemných barvách, ale i ve velmi výrazných odstínech. Nabízí zkrátka mnoho podob a je jen na vás, jakou zvolíte. Kombinovat ho můžete s dalšími barevnými kousky, ale i s jinými potisky, pokud si na to troufnete.

Kalhoty v paisley vzoru

Určitě jste si všimli, že klasické rifle byly pro tuto sezónu odsunuty do pozadí kalhotami vzorovanými. Kromě květinového či tropického potisku je samozřejmě může zdobit i paisley vzor. Je však potřeba mít na vědomí fakt, že výrazné vzory poněkud zvýrazňují problémové partie a opticky spíše přidávají, než ubírají.

Paisley na šatech a sukních

Paisley vzor má svou elegantní i boho tvář. Zdobit tak může elegantní šaty a sukně vhodné na slavnostnější příležitosti, obzvlášť v neutrálnějších barvách, ale stejně tak i maxi šaty či sukně v etno či hippie stylu, ve kterých se blýsknete například na festivalu či u vody.

Paisley jako společník pro doplňky

Jak už bylo zmíněno na začátku, ani doplňky nepřišly zkrátka a nebyly o paisley vzor ochuzeny. Nejvíce vyniká na kabelkách a psaníčkách, u nichž jsou výrazné barvy a vzory v letošní sezóně žádoucí. Skvěle však mohou vypadat i šátky, boty, pásky či šperky v paisley vzoru!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu