Svatební obleky 2013

Svatební obleky 2013

8. června 2013, svatební oblek, bílý svatební oblek, oblek na svatbu, smoking, frak

Sponzorované odkazy

Někteří muži se při oblékání do pánského obleku cítí jako ryba ve vodě a někteří považují nutnost použití obleku za utrpení. Tak či tak jej muži jednoznačně oblékají při jedné z nejdůležitějších životních událostí – v den svatby. Ženich i svatebčané v duchu tradice dodržují jakýsi svatební dress code. Mimo klasického obleku se stále častěji objevují na svatbách smokingy a fraky. Jako součást obleku by neměla chybět vestička. Svatební obleky působí stabilním rázem a mnozí se domnívají, že v sobě nenesou módní trendy. Opak je pravdou a i pánský oblek zaznamenává obměny, i když někdy pouze v nepatrných detailech.

„Zaznamenali jsme ohromný nárůst zájmu o pánské obleky v lesku. Působí velmi elegantně a s výraznou kravatou či košilí vytvoří perfektní kombinaci. V současné době jednoznačně vedou šedé obleky v lesku,“ říká majitelka Svatební agentury Amoroso Michaela Fridrichová.

Ženiši se také nebojí zvolit světlý oblek v klasické bílé barvě nebo béžové. Tyto odstíny jsou typické především pro svatby konané venku. Bílá barva patří celkově mezi top barvy léta 2013 a není vůbec velkým překvapením, když se objeví nevěsta v rudých šatech a ženich v bílém obleku.

Kdo se nebojí experimentovat, bude potěšen nabídkou originálních pánských obleků – na příklad s punkovými prvky nebo v netradičním sametovém provedení. V zahraničí jsem se setkala s pánskými obleky v jedinečné královské modři i se zlatým oblekem prošívaným jemně zlatou nití v pravidelných proužcích.

U nás doporučuji navštívit obchody T. M. Lewin, které ukrývají klasické i jedinečné obleky v dobře padnoucích střizích s vysokou kvalitou. Personál je perfektně vyškolen a dokáže vám pomoci vybrat ten správný oblek. Obleky T. M. Lewin jistě užijete i na běžné nošení, obzvláště pokud je oblek každodenním společníkem v pracovním životě.

Ke svatebnímu obleku je velmi důležité vybrat košili a kravatu. Barva se vybírá nejčastěji podle celkové barvy svatby a tedy i podle kytice nevěsty.

Zdroj: www.milanoo.com , www.tmlewin.cz , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu