To pravé letní osvěžení! - Lindex plavky 2013

To pravé letní osvěžení! - Lindex plavky 2013

9. června 2013, Lindex, bikiny, dámské plavky, černé plavky, háčkované plavky, plavky z filtry, léto 2013, plavky v celku, tvarující plavky

Sponzorované odkazy

Značka, jejíž tváří pro letošní letní kolekci se stala krásná Penélope Cruz, tak to je Lindex. Určitě už jste se měli šanci vidět reklamní spot, který v tuto dobu vysílají všechny televizní stanice. Nejen trendy letní oblečení značka Lindex nabízí. Jsou to i módní a slušivé dámské plavky, které v jejích obchodech naleznete. Celá kolekce plavek Lindex je pak dále rozdělena do menších podkolekcí.

Pool top 10

První, se kterou můžeme začít, je Pool top 10, kde je pro všechny slečny a paní připraven výběr toho nejlepšího. Nejsou to jen bikiny, ale i plavky v celku. Mimořádné jsou například speciální tvarující bikiny, jejichž spodní díl můžete nosit, jak jen budete chtít – jako plavky s 30 cm vysokým pasem, s ohrnutým lemem, anebo jako sukýnkou přes boky.

Holly & Whyte

Jedna z nejpovedenějších kolekcí je Holly & Whyte. Je skutečně plná letního elánu. Plavky v ní jsou tradiční v preppy barvách. Různé kombinace a různé vzory.

Havana

Kolekce Havana je naopak plná džungle a jasných barev. V plavkách Havana se budete cítit o něco více elegantněji. Jsou dokonale ženské. Naleznete zde i trendy háčkované plavky, které letos v létě, tak jako vše háčkované, budou extra v módě.

Fluo pop

plavkách z kolekce, která má legrační název Fluo pop, se budete cítit jako královna. Bikiny jsou laděny do sladkých barev jako je růžová, žlutá, meruňková či tyrkysová. Kolekce plavek Fluo pop nabízí dva letní trendy. Prvním z nich jsou plavky s třásněmi, kterými je doplněn většinou horní díl plavek a druhým trendem jsou plavky z flitry, které se v záři slunce krásně třpytí a zaujmou určitě všechny v okolí.

Black collection

Určitě jste už zaregistrovali další módní hit léta 2013, kterým je černá barva a to hlavně u plavek. Většina módních značek si s modely černých plavek skutečně vyhrála. Stejně tak udělala i značka Lindex. Horní díl bikin se dá dokonale kombinovat s jiným dolním dílem a zase naopak. Černé plavky mají určitě mnoho pozitiv. Nakonec je potřeba podotknout, že toto není zcela vše a kolekcí plavek 2013 značky Lindex je ještě o něco více. Vše si můžete prohlídnout v obchodech či na stránkách značky.

Zdroje: www.lindex.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu