Stejně jako vloni, tak i letos overaly!

Stejně jako vloni, tak i letos overaly!

10. června 2013, barevné overaly, květované vzory, paisley, léto 2013, dámské overaly, džínové overaly, krátké overaly, dlouhé overaly, kraťasové overaly

Sponzorované odkazy

Overal, který se nejspíš z počátku nosil jako spodní prádlo, se postupně vyvinul a používal se na spaní. Typičtější je spíše pro děti nežli pro dospělé, ale v poslední letech overaly zaznamenávají v dámské módě obrovský pokrok. Na rozdíl od mnoha jiných druhů oblečení se overal neobléká přes hlavu. Je tvořen pouze jedním kusem oblečení. Tak jako minulý rok, tak i letos v létě budou velkým hitem. A to nejen overaly krátké, ale také dlouhé.

Denim

Riflové oblečení nevyjde z módy snad nikdy. Každou sezónu se vrací s něčím novým a z džínoviny se vyrábí čím dál tím více druhů oblečení. Jedním z příkladu můžou být právě riflové overaly. Jsou snad tím nejčastějším typem, jelikož jsou také nejtradičnější. Džínový overal je velice roztomilý. Mnozí si v něm mohou připadat jako Krteček v dílu Jak krteček ke kalhotkám přišel. V druhém případě mohou být denim overaly také velice sexy. Kraťáskový overal v kombinaci s rafinovaným bílým tílkem dokáže divy.

Květované

V každé teplé sezóně jsou in květinové vzory a to na všech druzích oblečení. Ani léto 2013 není výjimkou, a proto se květiny objevují i na overalech. Jestliže se rozhodnete pro květované overaly, spojíte tak dva módní hity letošního léta v jedno. Můžete tak být dvojitě moderní. Jak už jsem zmiňovala na začátku, letos poletí krátké i dlouhé overaly, tudíž je jen na vás, mezi kterým se rozhodnete.

Barevné

barvami je to stejné jako s květinami. Hned, co se oteplí, už jsou ve výkladních skříních všech světoznámých značek. Letní barvy jako světle modrá, žlutá, růžová, oranžová a mnoho dalších. Nemusíte volit pouze jednobarevné overaly, na výběr máte zajisté i z mnohobarevných modelů. Jednobarevné mají sice jednu velkou výhodu oproti těm mnohobarevným a to takovou, že se skvěle kombinují s ostatním oblečením, botami, módními doplňky a šperky.

Paisley

Na závěr bych mohla zmínit například hippies vzor paisley, který letos poletí ve všech podobách. Tento vzor naleznete i na módních overalech. Velice častý je v moderní černobílé variantě, ale objevíte ho i v pastelových a jemných barvách. Overalům sedí dokonale.

Zdroje: www.polyvore.com, www.zara.comwww.asos.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu