Nová kolekce Mango Wild Side 2013

Nová kolekce Mango Wild Side 2013

24. června 2013, Mango, kolekce, letní kolekce, Wild Side, dámské oblečení, doplňky, trendy, léto 2013, kabelky, boty

Sponzorované odkazy

Letošní léto se nese na vlně divokých vzorů a výrazných barev a svou divokou tvář nyní ukázala i značka Mango, a to prostřednictvím kolekce Wild Side. Ta kombinuje zajímavé a trendy prvky s naprosto klasickými kousky, jakými jsou například modré rifle či černé kalhoty. Kolekce Wild Side je perfektní pro ženy, které mají rády trendy a stylový look, ale nepotrpí si na extravaganci a netouží vyčnívat z davu.

Kolekce Wild Side zahrnuje všechny kousky oblečení, které bychom v létě mohly potřebovat. Nechybí šortky, tílka a šaty, bez kterých by léto nebylo létem, ale i křiváky a spousty kalhot a riflí pro chladné večery či dny, kdy se nám slunce schová.

Jak už samotný název kolekce Wild Side může napovídat, důležitou část zde tvoří oblečení v divokých a stále trendy zvířecích vzorech. Tygrované šaty, tílko, bundička či overal v kombinaci s neutrálními barvami působí neotřele, dodat můžete i doplňky v safari stylu, které dotvoří trendy letní look. Tygrovaným vzorem ale nic nekončí, kromě tohoto zvířete se návrháři nechali inspirovat například i nespoutaností orla a výsledkem jsou kalhoty či košile poseté těmito ptáky.

Nebyly opomenuty ani další velké hity sezóny léto 2013, jakými jsou vzor paisley, etnický styl a puntíky. K teplému období pak samozřejmě patří i květinový potisk, který je zde také reprezentován.

Co se týče barev, je kolekce velmi pestrá. Kombinuje neutrální barvy černou, béžovou a bílou s výraznými odstíny elektricky modré, červené či smaragdové. Vznikají tak elegantní kombinace, kterými oslníte jak na slavnostnějších příležitostech, tak i při běžném denním nošení.

Ani tentokrát není podceněna důležitost doplňků. Kolekce Wild Side nabízí celou řadu psaníček i větších kabelek a tašek, botky na klínku i kotníkové boty, šátky, pásky a také několik zajímavých šperků, které přivedou váš outfit k dokonalosti.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu