Na vlně romantiky / Dlouhé letní sukně

Na vlně romantiky / Dlouhé letní sukně

25. června 2013, sukně, dlouhé sukně, letní sukně, trendy sukně, plisované sukně, sukně s potiskem, maxi sukně, léto 2013, trendy

Sponzorované odkazy

O tom, že v létě nemusí být všechno titěrné a mini, vás přesvědčí další velký současný trend, kterým jsou dlouhé sukně. Ty už dávno nemusí být pouze výsadou žen s gazelími nožkami, ale nosit je mohou ženy všech typů postav. Dlouhé sukně jsou vzdušné, takže poskytnou patřičný komfort i v teplém počasí, ženské a romantické, variabilní a trendy a určitě není třeba se jich bát!

Barvy, vzory a styly

Trendy pastelové barvy se v létě 2013 usídlily na všem a dlouhé sukně nejsou výjimkou. Toto spojení navíc působí velmi jemně, romanticky a vy tak ve světle růžové, broskvové či mint sukni můžete připomínat něžnou éterickou vílu. Dlouhé sukně však nabízí mnohem více možností. I jim totiž sluší nejrůznější vzory a potisky. Mezi ty nejvýraznější letos patří aztécký vzor, ale zabrousit můžete i ke stálicím typu květnového potisku. Perfektně pak na dlouhých sukních vypadá ombré styl, tedy barevné přechody. Skvělou volbou budou plisované sukně, velmi elegantně pak vypadají jednoduché a splývavé dlouhé sukně.

Co k dlouhé sukni obléct?

Možná vás od koupě maxi sukně vždy odrazovalo to, že jste nevěděla, co k ní obléci. Není to vlastně nijak složité. K volné a vzdušné dlouhé sukni bude pasovat jakýkoliv upnutý top, volným vrškům se raději v tomto případě vyhněte. Do dlouhé sukně můžete také zastrčit košili, naprostým hitem, který si však dovolí obléci jen ty odvážnější z nás, jsou crop topy, tedy krátká tílka odhalující bříško. Hodí se skvěle pro vysoké slečny, díky nim totiž outfit nepůsobí jednolitě. Pokud jste naopak menší postavy, nevolte sukni delší než pod kotníky, zbytečně by vám centimetry ještě ubrala. Zkusit můžete i vyšší rozparek, je sexy a trendy!

Kam pro maxi sukni zajít?

Dlouhé sukně jakožto jeden z letošních trendů určitě není problém sehnat. Zajít můžete do obchodů značek Zara, Mango, nebo třeba Tally Weijl, zaručeně pak nezklame ani e-shop Asos.

Zdroje: www.zara.com, www.mango.com, www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu