Probarvětě svoje nožky! - Barevné šortky

Probarvětě svoje nožky! - Barevné šortky

27. června 2013, barevné šortky, Mango, Orsay, H&M, Tally Weijl, Bershka, dámské šortky, léto 2013, zvířecí vzory, tropické vzory, trendy

Sponzorované odkazy

Z kolekcí všech známých značek už jste nejspíš zjistili, že letos poletí vše barevné. A není se čemu divit. Teplé jarní a letní měsíce jsou plné barev. Vaše oblečení by mělo splynout s okolím a nemělo by být v žádném případě fádní a nudné. Konzervativní barvy si schovejte na podzim a zimu, protože nyní vstupují do popředí barvy. V módě budou všelijaké barvy. Pastelovéneonové. Jedním z mnoha druhů oblečení, které se bude nosit v barvě, jsou například šortky. U žen jsou velice oblíbené, tak proč si je trošku neprobarvit, když to momentálně ,,frčí", že?

H&M

Jednou ze značek, v jejíž obchodech naleznete barevné šortky, je například známá H&M. V České republice se tato značka těší velké popularity a její obchody se nacházejí ve všech větších městech. Barevné šortky H&M jsou tedy lehko k dostání. U H&M budete moci vybírat ze šortek lehkých látkových i ze sexy džínových. Nejsou to ale jen jednobarevné šortky, které H&M nabízí. Pořídit si budete moci i vícebarevné šortky například se zvířecími či maskáčovými vzory, které jsou oboje toto léto in.

Orsay

Možná stejně tak populární a oblíbená jako H&M je také značka Orsay. Určitě ji všichni moc dobře znáte a víte, že nabízí spíše elegantní dámské oblečení, ale troufnu si říci, že u barevných šortek tomu tak není. Mají ráz spíše sportovního stylu nežli toho ,,orsayovského" elegantního. Barevné jsou ale velice pěkně. Oranžová, tyrkysová, žlutá, růžová,… Krásně neonové.

Mango

O něco méně dostupná je značka Mango. Ve své letošní kolekci má ale velice hezké modely dámských barevných šortek. Každý model je originální se svou originální barvou. Naleznete zde spíše jednobarevné šortky, které jsou o něco více flexibilnější než ty vícebarevné. Dají se lépe kombinovat. Můžete si k nim vzít tričko s kterýmkoli potiskem.

Bershka

Značka, která nabízí módu pro mladé, tak to je Bershka. Bylo by divné, kdyby takováto značka nepřišla letos s barevnými dámskými šortky. V její kolekci si budete moci vybírat jak z klasických jednobarevných šortek, tak i z šortek s tropickými vzory, které též hrají všemi barvami. Dominují spíše šortky látkové než barevné džínové.

Tally Weijl

Druhou nejznámější mladistvou značkou je jednoznačně Tally Weijl. Značka, která se soustřeďuje jen na dívčí módu, přichází s barevnými dívčími šortkami všeho druhu a všech barev. Krásné a jedinečné. Stačí si mezi nimi jen vybrat, což podle mě nebude vůbec jednoduché.

Zdroje: www.polyvore.com www.hm.com www.orsay.com www.bershka.com www.tally-weijl.com www.mango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu