Nejenom dlouhé budou letos in! - Krátké letní šaty

Nejenom dlouhé budou letos in! - Krátké letní šaty

30. června 2013, džínové šaty, krátké letní šaty, crochet, aztec, aztécké vzory, háčkované šaty, bílé šaty, denim šaty, dámské šaty, tropical, květiny

Sponzorované odkazy

Určitě jste už zaregistrovali, že letos v létě budou v módě dlouhé šaty. Krásné a lehké, které jsou velice praktické, jelikož zakrývají všechny nedostatky, ale pro ty, kteří se naopak svými nožkami chlubit chtějí, tak tu jsou i krátké letní šaty, které nezůstávají pozadu. Toto léto půjdou krátkédlouhé dámské šaty ruku v ruce. Ať zvolíte ty nebo ty, stále budete in a trendy. Což je skvělá zpráva no ne?

Crochet

Ještě lepší zprávou ale je, že spolu s jedním módním trendem můžete spojit dohromady i jiný. Například to můžou být krátké letní háčkované šaty neboli crochet šaty. Háčkované oblečení bude letos v létě neskutečně in, tudíž i krátké šaty. Můžete vybírat z barevných crochet krátkých šatů či z klasických bílých, které když si zvolíte, tak nespojíte jen dva módní hity ale rovnou tři, jelikož bílá je toto léto také v kurzu. Háčkované šaty jsou velice příjemné na nošení a působí elegantně. Mnoho modelů si budete z letoška klidně zanechat na příští plesovou sezónu.

Denim

Dalším trendem pak bude denim/džínovina a džínové krátké šaty, které jsou neskutečně roztomilé. V mnohých případech nejsou denim šaty vyloženě vyrobené z džínoviny, ale mají pouze tu klasickou džínovou barvu, což také stačí a nic to na ničem nemění.

Azteca

Aztécké vzory už určitě přilákaly vaši pozornost. Momentálně se objevují všude, a to i na krátkých šatech. Musím se přiznat, že takovéto krátké šaty u mě jednoznačně vedou, protože jsou opravdu originální. V nich když si vyjdete kamkoli, tak budete středem pozornosti. Aztécké motivy na relativně velké ploše jsou pro oči jako magnet.

Tropical

Dalším z letošních módních hitů, který se objevuje na krátkých šatech, je tropical vzor. Květiny, palmy, moře a slunce – to vše krátké tropical šaty nabízejí. Takovéto šaty jsou velmi svěží a pro své motivy jsou také příjemné na nošení. Ušité jsou z lehkých materiálů a jsou ideální pro letní dovolenou.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu