Hýčkejte se! - Spodní prádlo Lindex léto 2013

Hýčkejte se! - Spodní prádlo Lindex léto 2013

4. července 2013, So. U, Ella M, Generous, Lindex, dámské spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, korzety, podvazky, podvazkové pásy, podvazkové sukně, léto 2013, krajkové spodní prádlo

Letošní léto jsme si vám již představili letní kolekci Lindex a také plavky této značky. Nicméně to, co v Lindexu vždy překvapí je spodní prádlo. Značka Lindex letos svou kolekci spodního prádla rozdělila do dalších čtyř menších kolekcí. Každá z nich je rozdílná a má své specifické vlastnosti. Shromažďuje dámské spodní prádlo stejného stylu, které se hodí pro stejné příležitosti a stejné typy postav.

Lindex

První z kolekcí dámského spodního prádla pro toto léto nese stejný název jako značka sama tedy Lindex. Tato kolekce je velice hravá a naleznete v ní kalhotky, podprsenky, tanga, noční košilky, korzety, body,… Mnoho modelů spodního prádla z kolekce Lindex je plné trendů. Objevíte zde například květinové či zvířecí vzory. Jestliže jste fanynkou Renée Zellweger, tak vás určitě potěší bezešvé bokové kalhotky à la Deník Bridget Jonesové.

Ella M

Ella M je kolekce, která je ze všech čtyřech nejluxusnější. Zahrnuje smyslné spodní prádlo s bohatým smyslem pro módu. Krajkové prádlo, podvazky, podvazkové pásy a dokonce i podvazkové sukně – to vše zde najdete. Dámské spodní prádlo ve všech velikostech a pro všechny typy postav. Lindex prostě myslí na každou z žen. Chce pro ně jen to nejlepší a zřejmě ví, jak těžké je pro některé z nás shánění toho správného spodního prádla pro nás.

So. U

Řada s názvem So. U se hodí spíše pro mladé. Spodní prádlo je rozverné a jeho ceny jsou o něco nižší než v ostatních kolekcích. Kalhotky, tanga, podprsenky a košilky se vyznačují výraznými barvami a legračními potisky. Materiály jsou ještě ke všemu velice příjemné na nošení.

Generous

V poslední řadě je tu pak dámské spodní prádlo Generous. Kolekce Generous je určena pro dámy plnějších tvarů. Pro všechny baculky je to skvělá zpráva, jelikož spodní prádlo Generous pro svoji velikost vůbec neztratilo na kráse. Je stejně sexy a působivé.

Zdroje: www.lindex.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu