Buďte nepřehlédnutelné! - Neonové plavky

Buďte nepřehlédnutelné! - Neonové plavky

29. června 2013, neonové plavky, bikini, jednodílné plavky, monokini, tankini, léto 2013, dámské plavky, trendy plavky

Sponzorované odkazy

Letos v létě 2013 bude úplně jedno, který střih plavek si zvolíte. Všechny typy budou in. Ať to budou bikini, monokini či tankini. Rozhodnutí je tedy jen na vás. Každé postavě totiž sedí jiný druh plavek. Některé zakrývají velice málo a některé zase velmi hodně. Na čem letos bude opravdu záležet bude barva plavek. Jedním z trendů budou neonové barvy. Je jedno, jestli to bude růžová, žlutá, zelená, oranžová či modrá, hlavně aby barva byla svítivě neonová!

Bikini

Snad ty nejběžnější a nejčastěji používané plavky jsou bikini. Plavky skládající se ze dvou dílů a to z horního a dolního. Jediný rozdíl mezi nimi je v zavazování obou dílů. Koupit si můžete bikini se zavazováním za krk, bez ramínek či s ramínky napevno. Neonové bikiny mají jednu velikou výhodu a tou je, že v nich bude na pláži či na koupališti skvěle vypadat vaše opálené tělo.

Monokini

Monokini jsou prostě a jednoduše klasické jednodílné plavky. U nich naleznete mnohem více rozdílů než u prve zmiňovaných bikin. Velice trendy budou letos monokini s vyříznutými částmi v okolí boků a bříška. Stejně tak poletí i jednodílné plavky s extra hlubokým výstřihem na prsou i na zádech. Jednodílné plavky nabízejí neonovým barvám mnohem větší plochu na ,,vyřádění". Barvy se tedy seskupují do různých tvarů, vytvářejí zajímavé motivy a také obrázky.

Tankini

tankinách jste určitě už slyšeli. Jsou to velice vychytralé plavky. Rafinovaně totiž zakrývají jedno z nejproblema­tičtějších partií ženských těl – bříško. Spodní díl je klasický jako u bikin, ale horní díl má podobu trendy topu. V mnohých obchodech naleznete k prodeji pouze plavkový top, který můžete kombinovat s kterýmkoli jiným spodním dílem od jiných plavek, klidně i od neonových bikin. Pokud se vám líbí dvě neonové barvy například růžová a žlutá, můžete si pořídit růžový top a žlutý spodní díl či obráceně. Vytvoříte tak naprosto originální model. Plavkový top je o něco dražší než spodní díl, a proto vám radím pořídit si nějaký jednobarevný top a k němu třeba tři rozdílné a netradiční spodní díly. Kombinujte do aleluja!

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu