Pánské boty léto 2013

Pánské boty léto 2013

28. června 2013, pánské boty, desert boots, loafers, plátěné tenisky, žabky

Sponzorované odkazy

Léto 2013 s sebou přináší zajímavé módní kousky. Bokem nemohou stát ani módní doplňky a obuv. Pojďme se podívat, jaké pánské boty jsou toto trendy.

Espadrillas – netradiční obuv pro každého

Když se u nás začaly poprvé objevovat „žabky“ neboli flip-flop, společnost se rozdělila na dva tábory. Někteří si ihned zamilovali variabilitu nošení a pohodlí, jiným přišel styl nijaký či je žabky nepříjemně dřely mezi prsty. Dnes je až na výjimky zbožňují všichni. Podobné je to s espadrillas. Tyto pohodlné botky se hodí naprosto ke všemu a vytvářejí nadčasový ležérní styl. Prohlédněte si pánské espadrillas pro léto 2013.

Desert boots musíte mít!

Nemůžete je přehlédnout. Pyšní se jimi snad každý obchod s obuví a značky je zapojují do svých reklamních kampaní. Desert boots jsou perfektním kompromisem mezi sportovní a elegantní obuví. Jejich design pochází z britské army obuvi a povznáší ji na úroveň módního designu.

Jelikož vyhlídky na hezké počasí den ode dne umírají, můžete si desert boots pořídit i v několika barevných provedení – letos je totiž zaručeně užijete. Hitem letošní sezóny jsou kotníčkové desert boots z broušené kůže.

S desert boots úzce souvisí tzv. chukka boots – povšimněte si především atypického tvaru špičky boty. Některým z mužů se tyto boty zdají být směšné, ale pozor! Jejich trend se k nám blíží tempem laviny.

Plátěné tenisky a plimsolls

Komfort pro léto 2013 zajistí i klasické plátěné tenisky. Rozhodně nezapomeňte na plimsolls – tenisky na vyvýšené podrážce. Prodává je na příklad Vans nebo Converse. Vyzkoušejte výrazné motivy, poohlédněte se po zajímavých kouscích ve zpracování z broušené kůže nebo zůstaňte u klasických plimsolls bez zavazování (vyrábí Lacoste nebo Gant).

Trend léta 2013 – loafers

A perlička na závěr. Letos rozhodně musíte mít výrazné loafers – k sehnání i ve zlaté barvě či křiklavé růžové. Pohodlné boty ke každému outfitu. Můžete je nosit s oblibou módního gurmána nebo z pouhé recese. Loafers 2013 rozhodně stojí za zvážení. Už jste si vybrali? Budete se držet klasiky či zkusíte experimentovat? Léto 2013 je tu a láká nás nabídkoou velmi originální obuvi.

Zdroj: www.asos.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu