Plavky podle postavy

Plavky podle postavy

1. července 2013, dámské plavky, bikiny, plavky léto 2013, trendy plavky, plavky podle postavy, plavky

Sponzorované odkazy

Máte pocit, že plavky nedokážou skrýt vaše nedostatky, protože to je jen malý kousek látky? Ale to není pravda. Plavky nejen odhalují, ale i maskují a zdůrazňují. Jen jde o to vybrat ty správné plavky a dát na obdiv to, co má být obdivováno.

Úzký pas a široká ramena

Vosí pas ještě více zvýrazníte v bokových bikinách a odvedete pozornost od širokých ramen. Zároveň by měly být plavky také dvoubarevné nebo i vícebarevné. A ty výraznější barvy směrujte do spodní části těla.

Široké boky

Toto je pravý opak výše uvedené postavy, a proto budeme lákat pozornost na horní část těla výraznějšími vršky a jednoduchými, jednobarevnými spodními díly. Podprsenky mohou být barevné, vzorované a s různými zajímavými doplňky nebo zdobením. V případě malých prsou bych doporučila gelové plavky, které jsou velmi oblíbené, protože dokonale modelují ňadra do neskutečných tvarů.

Velká prsa

Velká prsa potřebují podporu, která je správně vytvaruje. Trefou do černého je podprsenka s výztuží nebo kosticemi a širokými pevnými ramínky, která prsa udrží. Dokonce pokud máte velká prsa a nepovažujete je za svoji přednost, existují takzvané minimizéry, které zmenšují objem, tak že stáhnou poprsí.

Velké bříško

V případě, že máte velké bříško, vybírejte z plavek, které postavu opticky prodlužují a zužují. Skvělou volbou jsou třeba tankiny. Zakryjí bříško a jsou navíc i praktické, protože se dají při opalování vyhrnout.

Velký zadek

To, že máte velký zadek, si jen myslíte. Určitě máte jen kulatý zadek a ten muži považují za nejvíce sexy. Ale chápu, že po vzoru „modelek tyček“ chcete svoji postavu více vyrovnat. Tmavá barva zeštíhluje a světlá a vzorovaná naopak rozšiřuje a upoutává na sebe pozornost. Zajděte proto do obchodu, kde si můžete koupit zvlášť horní a spodní část plavek.

Ideální postava

Ideální postava má úzký pas a ramena stejně široká jako boky. Pokud vlastníte takovouto postavu. Gratuluji! Své křivky můžete zdůraznit v pestrobarevných nebo vzorovaných plavkách, dokonce si můžete dovolit i plavky bez ramínek.

Zdroj: www.hm.com/cz, www.tally-weijl.com/, www.newyorker.de/cz/

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu