Letní výprodeje a slevy pro rok 2013

Letní výprodeje a slevy pro rok 2013

12. července 2013,

Sponzorované odkazy

Léto s sebou přináší kouzelný čas dovolených, prodloužených víkendů a slunečných dní. Na druhou stranu přichází pro mnohé toužebně očekávané období slev a výprodejů. Reklamní letáky se plní akčními nabídkami od výprodej oblečení přes potraviny až po elektroniku. V nákupní euforii často nakupujeme bezhlavě vše, co nám přijde pod ruku – přeci jen, když je to ve slevě, musíme to mít. Co byste řekli tomu, ušetřit peníze za hlouposti a nakoupit opravdu jen to, co doopravdy využijeme?

Cesta k úspěchu je poměrně snadná. Doporučuju obhlédnout dobře situaci. Pročíst akce na internetu, strávit odpoledne v nákupním centru a především zjistit, co přesně chceme koupit. Nejčastěji nakupujeme v letních slevách oblečení. Udělejme si společně menší přehled s kousky, které jsou trendy a které se zajisté vyplatí v období slev koupit.

Výprodej obuvi – skvělé ceny v prodejnách Baťa

Jako typickou ženu mne zajímá nejprve výprodej bot. Nechci se podřídit pouze ceně a koupit za hezké peníze i kvalitní obuv. A tak mé kroky nevedou nikam jinam, než do prodejen Baťa. Slevovou nabídku si můžeme prohlédnout i na internetu, což má velkou výhodu. V letní akci vybírám především žabky a pantofle. Ceny se pohybují více než příznivě od 200 do 600 korun. Takto zakoupíme dámskou i pánskou plážovou obuv či pantofle pro běžné nošení do města.

Dále mne zaujala pánská část obuvi, u Bati nazývaná jako vycházková. Zde se ukrývají kožené desert boots za skvělé ceny.

Ve slevě si můžeme občas dopřát i něco zcela originálního, co neužijeme sice každý den, ale jako výrazný kus se to v našem šatníku nikdy neztratí. Pro mne vítězí lodičky s trendy podpatkem.

Letní slevy Bershka

Pánové, kteří si potrpí na stylové oblékání, by měli zvážit návštěvu módní značky Bershka. Ve slevě jsou mikiny, bundy nebo zajímavé vestičky. I když to momentálně venku na bundu tolik nevypadá, určitě po ní na podzim vděčně sáhnete.

V obchodech Bershka také propukly letní výprodeje doplňků. Zajděte si udělat radost, dámy, a pořiďte si jeden z originálních náhrdelníků.

Letní slevy 2013 pronikly i do světa kosmetiky a parfémů. Nicméně pokud často cestujete, jistě nemíjíte letištní prostor duty free s prázdnou. Výprodej oblečení i obuvi nalezneme v každém obchodním centru i menším kamenném obchodě. Vyhlédněte si některý fabion trend tohoto léta a hurá na nákupy.

Zdroj: www.bata.cz , www.bershka.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu