Letní kolekce Lindex má vše, co v létě potřebujete a teď navíc ve slevě!

Letní kolekce Lindex má vše, co v létě potřebujete a teď navíc ve slevě!

10. července 2013, Lindex, kolekce, léto 2013, dámské oblečení, plážové oblečení, doplňky, trendy, šaty, tuniky, tílka

Sponzorované odkazy

Léto je v plném proudu a vy možná stále ještě sháníte pár kousků oblečení na dovolenou a horké dny. Dnes vám proto představíme letní kolekci značky Lindex s názvem Summer Fiesta; Get set for summer. Její tváří je opět krásná herečka Penélope Cruz a při pohledu na celou kolekci a kampaň ihned dostanete chuť vyrazit k vodě! Je hotovým koktejlem všech vzorů a barev, které reprezentují letošní léto a dokáží povznést váš letní šatník ještě výš.

Ať už preferujete volný a svěží letní look a rády oblékáte maxi šaty a vzdušné tuniky, nebo se cítíte lépe jako sexy diva v upnutých šatech a podpatcích, v letní kolekci Lindex si zajisté vyberete kousky zapadající do vašeho stylu.

Bez vzorů se neobejdete!

Pokud je letos v létě něco absolutní nutností, pak jsou to vzory. Objevit se mohou úplně na všem. Značka Lindex důležitost vzorů v této sezóně rozhodně nepodcenila a kolekci tak zdobí klasické i námořnické proužky, retro puntíky, orientální vzory a také nejrůznější abstraktní vzory hrající pestrými barvami. Barvy jsou pak v kolekci také voleny tak, aby co nejlépe vystihovaly letní náladu a trendy. Převažují zde tak nejrůznější odstíny modré, dále bílá, oranžová a v menší míře i zelená.

Pohodlí na prvním místě

Při pohledu na letní kolekci značky Lindex určitě oceníte fakt, že většina kousků vypadá velmi volně a vzdušně a pro horké letní dny tedy bude více než příjemným společníkem. Volné tuniky, dlouhé šaty a jednoduchá tílka jsou tím pravým pro procházky po pláži či po rozpálených městských uličkách.

Praktické doplňky

Nejenže doplňky v kolekci Lindex pro léto 2013 vypadají velmi stylově, ale jsou i praktické. Velké plážové tašky jsou k vodě jako dělané, stejně tak slamáky pro ochranu před sluncem, a boty espadrilles jsou letošním velkým hitem. Kolekce Lindex zkrátka nabízí vše, co můžete pro letošní léto potřebovat!

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu