Všechny možné délky a barvy / Letní šaty Tally Weijl

Všechny možné délky a barvy / Letní šaty Tally Weijl

13. července 2013, Tally Weijl, šaty, letní šaty, kolekce, dámské šaty, mini šaty, sexy šaty, maxi šaty, midi šaty, high-low šaty, asymetrické šaty

Sponzorované odkazy

Šaty patří k nejpříjemnějším kouskům oblečení, alespoň to platí v létě, kdy dáváme přednost oblečení co nejvzdušnějšímu a nejlehčímu. Letos určitě problém se sháněním šatů nebudete muset řešit. Nosí se totiž krátké, dlouhé i midi, a přibyly k nim i asymetrické, či high-low šaty, které jsou vpředu kratší, než v zadní části. Všechny tyto druhy šatů má v nabídce i oblíbená, mladistvá a sexy značka Tally Weijl, jež se pro letošní sezónu zaměřila na rafinované detaily a pozornost přitahující střihy.

Mini šaty

V nabídce značky Tally Weijl lehce převažují šaty v délce mini. Mají mnoho podob – mohou být romantické, v bílé barvě zdobené kanýrky či krajkou, v drsnějším stylu ušité z vyšisovaného denimu, nebo v pestrých barvách a potiscích, například poseté palmami. Trend šatů z džínoviny letos určitě neopomeňte, jedná se o velký hit! Pokud by se vám tento trend však zdál trochu nepraktický právě z důvodu horkého počasí, zkuste obléknout šaty s denimovým vrškem a vzdušnou bavlněnou sukní.

Maxi šaty

maxi šatech jako dalšímu současnému trendu určitě nemusíme pochybovat, a tak je jasné, že se pár těchto kousků vyskytuje i v kolekci Tally Weijl. Maxi šatům sluší výrazné potisky, a tak je tato značka oblékla do kůže leoparda či abstraktních vzorů.

Asymetrické a high-low

Jak už je naznačeno v úvodu, letos se na módním poli daří i šatům, které nemají jednotnou délku. To jim pochopitelně dodává na zajímavosti a jedinečnosti. Značka Tally Weijl se, jak se zdá, do asymetrických a high-low šatů zamilovala a věnovala jim podstatnou část své letní kolekce.

Stejně jako vloni jsou šaty zpestřeny nejrůznějšími průstřihy, kanýrky, zipy, zdobenými ramínky, kamínky, pásky a knoflíčky, které oživují a doplňují výsledný efekt. Byla by určitě škoda nevyužít současných slev a ještě jedny šaty do skříně si nepořídit, nemyslíte?

Zdroj: www.tally-weijl.net

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu