Letní boty na podpatku

Letní boty na podpatku

15. července 2013, letní boty, boty na platformě, lodičky, sandálky na podpatku

Sponzorované odkazy

Sezóna minisukní, odhalených kotníků a svůdných pohledů je tu! A co bychom měli za léto, když by dámy občas neobuly krásné letní boty na podpatku? Sandálky, lodičky, pantofle i kotníčkové boty – alespoň jedny z nich si v podobě na podpatku pořiďte. Boty na podpatku jsou jakási alfa omega ženské krásy a smyslnosti. Podtrhnou dobře zvolený outfit a dokážou pomoct vytvořit hezkou siluetu.

Sluníčko láká splynout se vzdušnými modely v podobě šatů a sukýnek, doplňte je o vhodné boty na podpatku a vytvořte jedinečný look. Trendy jsou především sandálky na podpatku. Kromě širšího podpatku by na nich neměl chybět výrazný detail, nepřehlédnutelný prvek. Již několikátou sezónu je chic vysoká platforma v přední části boty. Nejde jen o módní výstřelek, nýbrž i o praktický detail, jelikož díky platformě získá bota nižší sklon a přidá na pohodlí a stabilitě.

Věčně oblíbené zůstávají „dřeváky“ a to opět na širokém podpatku (v podobě sandálků i pantoflíčků). A ani punkové prvky z prodejních pultů nezmizí. Cvočky a jiné ozdobné prvky se budou na kabelkách a botách objevovat v létě i na podzim.

Podpatek snadno nahradí širší platforma. Jedná se o jednu z nejpohodlnějších variant vysokých bot a naštěstí i tuto sezónu patří sandálky na platformě k oblíbenému typu bot.

Lodičky si ještě na podzim užívaly kované špičky (nabízela na příklad Zara), kdežto letos se kování přesouvá spíše do oblasti podpatku.

Možná se obáváte, že neseženete boty na nižším podpatku. Nezoufejte. Boty na podpatku 2013 nemusejí mít pouze extrémně vysoké podpatky, na kterých sotva udržíme rovnováhu. Módní jsou i lodičky na nízkém podpatku a sandálky na nízkém podpatku.

Dámy, které se chtějí opravdu držet módních trendů, se v prodejnách s obuví poohlédnou po lodičkách na velmi širokém podpatku. Na tento trend si zde zvykáme poměrně pomalu. Ovšem kdo se naučí vhodně kombinovat oblečení s takovýmto typem boty má vyhráno. Lodičky na širokém podpatku jsou totiž nesmírně pohodlné a bez větších problémů v nich můžete strávit celý den.

zdroj: www.bata.cz , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu