Women‘secret – tajemství dokonalých plavek a spodního prádla

Women‘secret – tajemství dokonalých plavek a spodního prádla

16. července 2013, women'secret, dámské spodní prádlo, dámské plavky

Každá žena by měla mít svou oblíbenou značku spodního prádla a plavek. Ale výběr není vůbec ničím lehkým. Často si nevíme rady s výběrem správné velikosti a materiálu natož s výběrem té správné značky. Dnes si představíme velmi sofistikované spodní prádlo a plavky od značky** Women‘secret.**

Již samotný název v sobě nese mystičnost a něhu, která je bezesporu se spodním prádlem jako takovým spojena. Společnost vznikla již v roce 1993 ve Španělsku, ale její velký vzestup přichází až v roce 2001. Dnes patří mezi špičkové výrobce spodního prádla, oblečení na doma i na spaní, plavek a doplňků. Značka se řídí heslem, že je tvořena pro ženy a vytvářena ženami.

Filozofie Women‘secret se zaměřuje na běžnou ženu, která se chce cítit pohodlně. Zároveň však někdy potřebuje vypadat sexy, jindy má touhu, aby sršela životem a působila zábavně a jindy zase étericky. A tak jsou v tomto duchu vytvářeny i jednotlivé modely. Na jedné straně nenápadné a decentní a na straně druhé mystické a provokativní. Ve značce Women‘ secret se zkrátka může nalézt každá žena. Bez pochyb oceníte velmi dobré zpracování a komfort materiálů. Módní trendy jsou akceptovány, ale rozhodně nejsou u této značky prioritou. Naopak se návrháři snaží přicházet s novými nápady a vytvářet jedinečné modely, které si snadno zamilujete. Značka vytváří neustále nové a nové kolekce. Mne osobně velmi baví kolekce Very Feminine, Lots of fun a nadšena jsem i ze speciální kolekce Just married.

Nechybí ai oblíbená limitovaná edice, pod níž se ukrývá dráždivé prádlo ozdobené kamínky Swarovski.

Aktuální jsou především plavky, a tak se pojďme podívat, co Women‘secret nabízí. Plavky jsou letos barevné s klasickými i rafinovanými střehy. Popularitě se nejvíce těší vršky podprsenky bez ramínek.

Nezapomeňte si také pořídit nezbytné doplňky k vodě jako je plážová taška nebo trendy klobouk.

zdroj: www.womensecret.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii plavky a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu