Nová kolekce Lindex pro podzim 2013 je chic!

Nová kolekce Lindex pro podzim 2013 je chic!

21. července 2013, trendy podzim 2013, Lindex, Lindex oblečení, Lindex podzim 2013, LIndex podzimní kolekce

Sponzorované odkazy

Teploty jsou k nám v posledních dnech sice velice velkorysé a všude tak panuje opravdu letní nálada, nicméně tempo módního průmyslu je neúprosné, a tak už je na čase si představit trendy pro letošní podzim. První značkou, která nám odhalí svou kolekci pro podzim 2013, je švédská značka Lindex. A už z prvních fotografií lze říct, že se je na něčo těšit.

Snadno nositelná, ležérní a nekomplikovaná – přesně takto lze charakterizovat podzimní kolekci od značky Lindex. Základ šatníku budou tvořit nejrůznější typy úpletů a příjemných a hřejivých pletenin jako coatigany, bundy a tolik oblíbený denim. „Podzim v Lindexu je zejména o pohodlných kouscích, které si pohrávají s objemem a siluetami. Zkombinujte top s řasením nebo twistovou aplikací, přidejte kabát a váš nový sezónní look bude perfektní“, říká Nina Starck, ředitelka designu společnosti Lindex.

Jednoduchost tkví ve svetrech

Na začátku sezóny, se sice stále vyhříváme v paprscích pozdního léta, ale podzim o sobě dává vědět. Pro toto období jsou nejvhodnější různé typy svetrů. Začněte svůj podzimní look vytvářet právě s nimi.

Klíčovým trendem je vrstvení. Vpusťte do svého šatníků řasené šaty, dlouhé i krátké sukně a kombinujte je s topy s twistovou aplikací a nařaseným střihem. Ještě stále můžete nosit šortky z vybledlé džínoviny a košili imitující uniformu místo bundy.

Nesmrtelné džíny

Existují prvky, které jsou a navždy budou evergreenem každého šatníku. Do této kategorie rozhodně patří džíny. Letos na podzim jejich silueta překročí přiléhavý look, který dominoval po tolik sezón. Místo toho otevíráme dveře klasickým a autentičtějším modelům, s jejichž pomocí dosáhnete realisticky ženského vzhledu inspirovaného pařížským minimalismem a losangeleskou ležérností.

Džíny kombinujte s džínovými košilemi, mikinami a kvalitními bundami tvídového vzhledu. Skvělý look vytvoříte také prostřednictvím krajkových topů, halenek a svetrů.

Skvělý efekt pletenin

Pleteniny jsou v sezóně podzim/zima vždy in, letos to platí dvojnásob. Copové nebo dvojité vyplétání, žebrovitá struktura, žakárové vzory, kombinované příze – tento podzim tohle vše uvidíte. Stejně pestré budou také modely – dlouhé, krátké, delší v zadní části, volné, úzké, doprovázené detaily jako polo límečky, kulaté výstřihy nebo výstřihy ve tvaru V. Novým prvkem sezóny je coatigan – kombinace kabátu a kardiganu. Pletené doplňky jako šály a čepice tyto kousky skvěle doplní.

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu