Fashion trend - Místo saka, kimono!

Fashion trend - Místo saka, kimono!

31. července 2013, léto 2013, kimono, květované vzory, sako, dámská móda, fashion trend, trendy, Zara, Pull and Bear, Debenhams, Bershka

Sponzorované odkazy

Momentálně si užíváme dlouhé období tepla, sucha, sluníčka a letních radovánek, ale co nevidět tu máme srpen a září jehož brzká rána a pozdní večery nebívají už tak teplé jako ty stávající. V tu chvíli šáhnete nejspíše po něčem teplejším než jsou tílko, tričko či lehký top. Ve skříni či na věšáku vám určitě visí trendy saka, jejichž módní styl jsme si užívaly poslední sezóny. Nyní však přichází nový fashion trend, který v klidu nahradí všechna sáčka. Tímto boomem budou na konci letošní sezóny kimona. Možná nezahřejí tak moc jako některá saka, která mohou být třeba i zateplená do horšího počasí, ale pro konec léta a začátek podzimu jsou kimona jako vyšitá.

Zara

Kimona mají mnoho svých vlastních stylů a naleznete je v obchodech mnoha známých značek. Jednou z nich může být například Zara, která svým zákaznicím nabízí povětšinou elegantní a smyslné oblečení. Stejně tak je tomu i u kolekce dámských kimon. Jsou jednoduchá, a přesto na nich něco půvabného je. Možná právě ta jednoduchost a možnost kombinovanosti se šperky a dalšími módními doplňky. Zara má pro vás ve svém módním skladu kimona klasická, která se oblékají přes hlavu, ale také kimona zavazovací a bez zavazování, která působí velice uvolněně.

Bershka

Známá a oblíbená značka pro mladé dámy Bershka má v zásobě také pěknou řádku rozkošných kimon. Nabízí nejen módní kimona s květovanými vzory, ale také kimona jednobarevná. Dají se nosit také samostatně, čili ne jako svrchní díl. V tomto případě je využijete ještě teď. S džínami, šortkami či k sukni. Dají se skutečně nosit jakkoli a ke všemu. Žádné módní tabu u kimon neexistují.

Pull and Bear

Značka Pull and Bear nemá zas takový výběr z kimon jako značky předchozí, ale za to jsou Pull and Bear kimona jedny z nejhezčích. Květované a čínské motivy na vás vdechnou tu správnou atmosféru, kdy se ihned vžijete do těla gejši. Tip! Jestliže budete chtít svůj outfit dokonalý, učeště své vlasy do drdolu a doplňte ho čínskými hůlkami.

Debenhams

A v poslední řadě zde máme anglickou módní značku Debenhams, která nabízí vlastní zboží i módní produkty jiných anglických návrhářů. Velký obchodní dům Debenhams se nachází například na Václavském náměstí v Praze. Kimona, která si zde můžete vyzkoušet nebo i zakoupit jsou též velmi exotická a obsahují trendy květované vzory. Hodí se pro všechny ženy každého věku.

Zdroje: www.polyvore.com www.bershka.com www.zara.com www.debenhams.com www.pullandbear.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu