Fashion trend: Sukně nebo kalhoty? Obojí!

Fashion trend: Sukně nebo kalhoty? Obojí!

25. července 2013, široké kalhoty, sukně přes kalhoty, skirt over pants, kalhoty, sukně, fashion trend, léto 2013, Chanel, aztécké motivy, květinové vzory, zvířecí vzory

Sponzorované odkazy

Pro ty, které jsou stále nerozhodné a neví, jestli zvolit zrovna kalhoty či sukni, módní průmysl vymyslel fintu a spojil oboje do jednoho. V minulé sezóně, přesněji řečeno v sezóně podzim/zima 2012, přední světové módní značky předvedly na svých molech velice zajímavou věc. Modelky se producírovaly v kalhotách, přes které měly ještě oblečenou sukni. Tomu já říkám pořádné vrstvení! Z těchto značek můžu jmenovat například Louis Vuitton, Prada, Marc Jacobs, Chanel, Roberto Cavalli a mnoho dalších méně známějších. Modely se, až na určité specifické znaky módních návrhářů, vůbec nelišily. Výsledek byl u všech stejný. Podívejte se na trailer z módní přehlídky značky Chanel fall/winter 2012/13. Nejenže vás dostane prostředí, kde se přehlídka odehrávala a neskutečně dlouhé molo, které musely modelky na vysokých podpatcích zdolat, ale také trend – skirt over pants.

Možná to mnohé z vás nepřekvapilo, jelikož známe módní trend, který je zcela běžný a to je sukně + legíny. V mnohých případech v obchodě naleznete u legín rovnou připnutou sukni, která k nim evidentně pasuje a oboje se prodává jako komplet. Avšak v dnešní době už ženy nebo spíše dívky oblékají legíny společně s krátkými tričky bez jakékoli sukně a legíny v jejich modelu zastávají funkci kalhot. Zajisté víte o čem mluvím, protože módní outfity některých dívek jsou k neuvěření.

Teď už se konečně dostáváme k tomu nejdůležitějšímu a to jsou (jak to jen nazvat) sukňové kalhoty či kalhotové sukně. Prostě a jasně kalhoty s velice širokými nohavicemi, které na vás působí, jakoby jste měla obléknutou sukni místo kalhot. Tohoto módního kousku existuje spousta druhů. Mohou být jednobarevné, se vzory, dlouhé i kratší.

Jednobarevné sukňové kalhoty jsou mnohem častější, i když momentálním trendem jsou výrazné znaky na všech typech oblečení. Další jejich výhodou je možnost kombinace. Přece jen se lépe shánějí boty, módní doplňky a šperky k jednobarevným kouskům oblečení než k vícebarevným.

Zvířecí znaky, aztécké i květinové motivy, tak i toto se na kalhotách s extra širokými nohavicemi objevuje. V tomto případě se dají spojit dva módní trendy v jeden. Často také znaky na ,,sukňových kalhotách" vytvářejí nějaké obrazce a při správném držení těla (stání rovně, nohy u sebe) z nich lze mnohé vyčíst.

Zdroje: www.polyvore.com www.youtube.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu