Neváhejte! Slevy na plavky 2013

Neváhejte! Slevy na plavky 2013

28. července 2013, plavky, dámské plavky, slevy, slevy 2013, výprodeje, letní výprodeje, Tezenis, Calzedonia, Tally Weijl

Sponzorované odkazy

Na nákup plavek není nikdy pozdě, a rozhodně ne ani teď, téměř v půlce prázdnin. Naopak, nyní máme možnost pořídit si plavky, po kterých jsme možná v obchodě delší dobu pokukovaly, ale jejich cena se nám zdála přeci jen trochu vyšší. S letními výprodeji a slevami však tento problém mizí a cenovky vypadají mnohem sympatičtěji. Do kterých obchodů tedy pro krásné plavky s příznivými cenami zajít?

Calzedonia

Za návštěvu rozhodně stojí obchod značky Calzedonia, ve kterém najdete nejen spoustu plavek, ale i ostatního plážového oblečení. Plavky se drží nejnovějších trendů a hitů, mezi kterými nechybí metalické barvy, flitry, aztécké vzory či digitální potisky. Zároveň se však jedná o velmi kvalitní italské kousky, které vám mohou dělat společníky i pro příští prázdniny.

Tezenis

Značka Tezenis nabízí o něco hravější, veselejší a mladistvější plavky než Calzedonia a osloví tak především dívky. Pestré proužky, puntíky, camouflage potisk, sladké pusinky, ale i černé jednoduché bikiny vás mohou oslovit v obchodech Tezenis a stejně tak i velká škála nejrůznějších střihů, ze kterých si pak můžete vybrat ty, jež nejvíce zalichotí vaší postavě.

Tally Weijl

Oblíbený obchod Tally Weijl, který se věnuje spíše oblečení, do své kolekce také zařadil několik plavek a i ty teď lákají zajímavější cenou. Plavky Tally Weijl se vyznačují výraznými barvami, jako je oranžová, zelená, žlutá či růžová a také hravostí, která je reprezentována pestrobarevnými proužky a puntíky. Chybět nemůže ani sexy leopardí vzor a nejrůznější zdobení v podobě kamínků, třásínek a řasení vyzdvihující ženskost.

Slevy na plavky však určitě naleznete i v mnoha dalších obchodech, včetně těch internetových. Za cenu, za kterou byste si před sezónou koupily plavky jedny, nyní můžete sehnat s trochou štěstí plavky hned dvoje, takže určitě neváhejte!

Zdroje: www.calzedonia.it, www.tezenis.it, www.tally-weijl.net, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu