Jen ty nejhezčí kousky - Slevy v Promod

Jen ty nejhezčí kousky - Slevy v Promod

1. srpna 2013, slevy, výprodeje, Promod, aztécké vzory, maxi šaty, květované vzory, overaly, dámské oblečení, léto 2013

Sponzorované odkazy

Slevy a výprodeje nalezneme stejně tak jako u jiných módních značek také v obchodech Promod. Vše, co ještě před čtyřmi měsíci bylo novinkou, je nyní starým trendem. Maxi šaty, overaly či aztécké motivy. Tyhle hitovky měla po celou letní sezónu značka Promod k dispozici. Nyní už zbývají jen ty poslední kousky. Omezená nabídka velikostí a kvality! Výprodeje je potřeba vychytat včas, jinak nám ostatní módychtivé dámy vykoupí to nejlepší.

Aztécké motivy

Jak už jsem zmiňovala na začátku, Promod vyprodává všechny trendy kousky léta 2013. Jedním z takovým trendů byly aztécké motivy. Barvy a nevšední tvary. Kdo ví, třeba budou v kurzu i příští rok. Vybírat můžete z aztéckých šatů, triček, šátků a sukní. Mnoho z těchto modelů můžete využít i na podzim. Aztécké barvy totiž budou k barvě podzimního listí skvěle pasovat. Žlutá, hnědá, červená a oranžová. Všechny budou u Promod k vidění a dostání za senzační ceny.

Trendy kalhoty

Za zmínku určitě stojí i výprodej kalhot Promod. Jsou prostě k nakousnutí. Volné, květované, lehké a prostě šik. Skvěle se nosí a jsou velmi všestranné. Hodí se k nim všechny typy obuvi. Můžete v nich vyrazit i v teplejších podzimních dnech. Ceny těchto kalhot se pohybovaly okolo 1 000,–Kč, nyní je pořídíte o polovinu levněji, jelikož se jejich ceny ve výprodeji snížily na 500,–Kč.

Maxi šaty

Stejně jako aztécké vzory, tak i maxi šaty byly velkým trendem. Klasické jednobarevné, ale i s květovanými motivy. I tady budete mít možnost výběru. Šaty jsou jediným módním kouskem, který nejlépe vystihuje ženskost. Měly by jít tedy na dračku. Promod jednoduše ví, co na zákaznice platí.

Overaly

Už od roku 2009 jsou overaly trendem každé letní sezóny. Investice do nich se tedy určitě vyplatí a ještě více, když se jedná o zlevněné zboží. Promod vám ve své výprodeji nabízí květované overaly i jiné. Kraťasové i kalhotové. Využít se tedy dají v teplých i chladnějších dnech.

Zdroje: www.promod.eu

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu