Horká novinka! - Podzimní kolekce Tally Weijl Grunge rhapsody

Horká novinka! - Podzimní kolekce Tally Weijl Grunge rhapsody

5. srpna 2013, plastické bundy, kožené bundy, Grunge rhapsody, podzim 2013, Tally Weijl, podzimní bundy, crochet, trendy

Sponzorované odkazy

I když my máme ještě půl léta před sebou, módní letní sezóna je už u konce. Na pultech módních obchodů jsou už připraveny kolekce podzimní. Přestože my se v obchodních centrech procházíme v letních šatech, za výlohami pozorujeme figuríny oděné do podzimních bund, čepic, šál a dlouhých kalhot. Příkladem je značka Tally Weijl, která již nyní přichází z kolekcí Grunge rhapsody, která je vyloženě podzimní. Doslovný překlad je velice těžký, ale grunge je určitý způsob života, také to může být druh hudby a již počeštělé slovo rhapsody neboli rapsodie označuje skladbu či báseň vznešeného obsahu. Jedná se tedy o něco velmi emotivního, kdy překlad nechám radši na vás. Možná na něco přijdete teprve po shlédnutí kolekce, která by nám o svém názvu měla říct více.

Sice nevíme, jaký ten letošní podzim bude, jestli teplý či chladný, ale Tally Weijl je připravená na obě možnosti. V kolekci Grunge rhapsody nalezneme módní kousky, které bychom spíše čekali v kolekci letní. Jsou to šaty, sukně a šortky. K nim vám sice Tally Weijl nabídne podzimní mikinky, silonky a trička s dlouhým rukávem, ale stejně. Z letních trendů se nás bude například držet crochet trend. U Tally Weijl objevíme háčkované šaty či svetříky.

To, co vás zajisté zaujme v kolekci Grunge rhapsody budou kalhoty. Jelikož je Tally Weijl značka spíše pro dívky a mladé dámy, nebojí se odvázat. Kalhoty jsou úzké a těsné. Dokonale přilnou na vše tělo a dají vyniknout všemu. Mnoho modelů se představuje v ponurých barvách jako je šedá, černá či bílá. A to teď nemluvím jen o kalhotách.

Podzimní sezóna s sebou po dlouhé době přináší také lehké bundičky, bez kterých se mnohdy neobejdeme. Kolekci Grunge rhapsody vládnou černé podzimní bundy všech materiálů. Trendy a slušivé budou především kožené bundy, ale možná vás nadchnou takzvané plastic jackets, což jsou průhledné bundy vyrobené z umělé hmoty. Troufnu si říct, že pokud se ujmou, tak budou trendem podzimu 2013, jelikož ve své nové kolekci je má také Tally Weijl podobná značka Bershka.

Zdroje: www.tally-weijl.net

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu