Sexy i v jednodílných plavkách

Sexy i v jednodílných plavkách

4. srpna 2013, jednodílné plavky, sexy plavky, plavky Lindex, plavky Calzedonia, plavky Bershka

Sponzorované odkazy

Mezi nejpopulárnější typ dámských plavek patří bikiny, ale tuto sezónu jim dynamicky šlapou na paty také plavky jednodílné. Jak se klasické jednodílné plavky dostaly do módní hitparády na ty nejvyšší příčky? Možná právě díky nekonečnému vývoji ve světě módy, na nějž je vyvíjen neustálý nátlak inovace a zdokonalování. Nemusíme mluvit zrovna o módní revoluci, jelikož mnohé inspirace nacházejí své kořeny v modelech z dob minulých. Nicméně těšme se z jakékoliv inovace a nových nápadů, vždyť jednodílné plavky pro sezónu léta 2013 vypadají božsky a především, dámy, sexy!

Smyslné plavky Calzedonia

Značka Calzedonia mne baví v každé své kolekci. Přiznám se, že chodím okukovat především nové typy silonek a vtipných ponožek, ale tentokrát jsem ještě více nadšená z modelů jednodílných plavek. Převážně se jedná o jednoduše koncipované modely, v kterých se skrývá cosi rajcovního. Jednou je to nebezpečně hluboký výstřih, jindy rafinovaný střih s notnou dávkou sex-appelu.

Vždy trendy – plavky Lindex

Co člověk, to jiný názor. Možná by někdo na mém místě vybral značku jinou, nicméně já bych vám ráda představila také jednodílné plaky značky Lindex.

První z nich mají širší vázání za krk a na zádech je ještě jedna tenká šňůrka. Oceňuje krásně řešenou část v oblasti dekoltu a zdobení flitry. Už vidím dokonalý večerní plážový komplet – džínové šortky, tyto plavky, vysoké podpatky a velké psaníčko.

Jako druhý příklad vybírám vzorované jednodílné plavky, také s hezky řešeným střihem v oblasti dekoltu. Stejně tak zadní část plavek je velmi zajímavá. Ani pomocí těchto plavek bych se nebála vytvořit jedinečný outfit. Jen bych tentokrát doplnila model o trendy klobouk.

Kdo chce odhalit ještě více, rád se porozhlédne v prodejnách značky Bershka, kde nalezne sexy jednodílné plavky s průstřihy po stranách.

A co takhle plaky s tygrem? Ostatně s tímto motivem se letos setkáváme na tričkách, svetřících i taškách. Letní sezóna běží v plném proudu. Hurá do sexy plavek!

Zdroj: www.calzedonia.com , www.bershka.com , www.lindex.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu