H&M uvedlo půvabnou kolekci The Irresistibles

H&M uvedlo půvabnou kolekci The Irresistibles

3. srpna 2013, H&M, the irresistibles, kabaty, sukne, saty, podzimni kolekce, H

Sponzorované odkazy

Švédská módní značka H&M předvedla svou podzimní kolekci nazvanou The Irresistibles ve spolupráci s Koray Birand a Mikaelem Kangas v čele s čínskou modelkou Wang Xiao. Běžné trendy v novém podzimním kabátu. Jestli něco návrháři od H&M umí, tak obměňovat a navrhovat nadčasové modely. A mezi ně jistě tato kolekce patří.

Návrháři vytvořili poměrně netradiční lookbook, kde dali do kontrastu křehkou čínskou modelku Wang Xiao s tmavými vlasy střiženými na krátké mikádo a přírodní neutrální odstíny jako černou, bílou, béžovou a švestkovou barvu. To vše použili na sukně áčkového střihu, řasené sukně a šaty v délce po kolena, bundy do pasu a splývavé jemné topy na tenkých ramínkách. Celá kolekce se nese v basic stylu splývavých materiálů a střihů a podtrhuje tak ženskou eleganci a půvab. Neočekávejte divoké potisky, extravagantní vzory a střihy. Zde narazíte na čistý, jemný, křehký a velmi ženský styl, který dokonale podtrhne vkus každé ženy. Do kontrastu se staví tmavé a světlé odstíny oblečení. Exotický půvab modelky celý lookbook jen podtrhuje a přidává na šmrncu.

Čistá jemná silueta je doplněna vzdušnými nařasenými šaty a červenými odstíny, které vám nabuzují pocity blížícího se podzimu. Nadčasovým kouskem číslo jedna je béžový trenčkot a tak i v této kolekci se na něj můžete těšit. Dalším nezbytným kouskem v šatníku každé moderní ženy by měly býti „malé černé“ šaty. Vynosíte je nesčetněkrát. Perfektní střihy jsou nutností! Doplňkem, který vévodí už několik předchozích ale i nadcházejících sezón, je mohutný náhrdelník. Pokud se módy nebojíte, klidně si vemte náhrdelníků více. Je to stylové a trendy. Nádech blížícího se podzimu, splývavé střihy a tmavé odstíny střídající ty světlé – to vše vytváří tajemnou a přitom křehkou a velice ženskou kolekci The Irresistibles. Těšíte se na podzim?

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu