Lookbook Mango - móda, která předznamenává trendy podzimu

Lookbook Mango - móda, která předznamenává trendy podzimu

13. srpna 2013, lookbook Mango, dámské oblečení Mango, kolekce Mango 2013, slevy Mango

Sponzorované odkazy

Dámy, slečny, dívky! Už jste si prohlédly nový lookbook značky Mango? Outfity plné výrazných kontrastů, trendy dvouřadá saka, návrat kostky jako jednoho z top vzorů. Lookbook Mango je perfektní inspirací pro váš letní i podzimní šatník. Navíc jej nafotila velmi půvabná modelka Miranda Kerr.

Ano, jistě si mnohé povzdychnou, že pouze na ní to vypadá hezky nafocené a je tak štíhlá a pěkně nalíčená a spousta jiných výmluv, proč byste se neměly do prodejen Mango vydat. Ale to děláte chybu. V kolekci si užijeme volné střihy.

Někdy natolik, že svou ležérností připomínají pánský styl. Já jsem i tyto modely označila pracovním názvem "kluk.“ Nejčastěji se s nimi setkáváme v řadě Work in progress.

Užijte si svobodu odívání v pracovním prostředí. Ač svázána módním diktátem byznys módy, můžete být volná, ukotvená v pohodlném dámském kostýmku nebo vzdušné košili.

Navíc konkrétně košile patří mezi jeden z přetrvácejících trendů, který si budeme užívat i v podzimní kolekci Mango. Pokud si pořídíme úzké kalhoty nebo džíny a jednoduchou volnější košili, nemůžeme udělat chybu.

Ale proč bychom přebíhali k práci. Ještě stále je tu léto a některé z podzimních modelů využijeme spokojeně i v letním čase. Osobně doporučuji tyto dlouhé šaty s dlouhým rukávem. Vypadají étericky, materiál je velmi příjemný a střihové zpracování vydařené.

Pozastavte se také u polic, kde bude vystavěna linie Essential. Zahrnuje dvouřadé blejzry nebo pletené svetry a kardigany.

New Your city blues je linie, která mne zkrátka a dobře nesmírně baví. Jemné kontrasty, kombinace vzorů a celkem zdařilé kombinace prvků, jenž k sobě zdánlivě nepatří. Pro někoho se tato linie možná zdá už odvážná, ale pro mne je to výzva.

Lookbook Mango nám představuje klasické košile, potištěné svetry, cigaretové kalhoty nebo kožené bundy. Léto je v Mangu plné zajímavých outfitů a v podzimní kolekci se máme na co těšit.

Na závěr tipy na slevy v obchodech Mango. Jelikož slevová sezóna nekončí, můžeme si dopřát nákupy za výhodné ceny. Ze slevových kousků značky Mango mne zaujaly skvělé párty šortky s flitry.

Pro každodenní i formálnější nošení se hodí výrazná a především vzdušná halenka.

Pochopitelně slevových kousků i trendů z nové kolekce je mnohem více. Vyberte si de svého gusta ten nejlepší model.

www.mango.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu