Letní parfémy, které musíte zkusit

Letní parfémy, které musíte zkusit

13. srpna 2013,

Osvěžit se během horkého letního dne chladivou sprškou citrusové nebo květinové toaletní vody je velice příjemné a žádoucí. Díky tomu se tak po celý den cítíme upraveně, svěže a plní nové energie. V letních měsících dáváme přednost odlehčeným vůním před těžkými kořenitými parfémy, ze kterých by nás v horku akorát tak mohla rozbolet hlava. Které vůně jsou tedy pro letní období vhodné a které letošní novinky musíte určitě vyzkoušet? Inspirovat se nechejte následujícími skvělými tipy, kterým prostě neodoláte!

Všechny parfémy můžete výhodně nakoupit v internetové parfumerii www.parfums.cz.

Armani – Acqua di Gioia

Dámskou vůní, která se stala mezi letními parfémy již neopomenutelnou klasikou, je oblíbená Armani Acqua di Gioia, která je osvěžující, nevtíravá a přitom výrazná! Vůně je inspirovaná nekonečnými procházkami na pobřeží Itálie. Vůně vám poskytne únik do neposkvrněné přírody, která ve vás nastolí dokonalou harmonii. Tato vůně je velice smyslná a pro léto jako stvořená!

Laura Biagiotti – Laura

Další skvělou a osvěžující vůní pro horké dny je veliče čistá a krystalická dámská vůně Laura Biagiotti Laura, která vyjadřuje duši a pravou hloubku ženy. Nacházejí se v ní jen ty nejskvostnější a pečlivě vybrané esence sladkého pomeranče, citrónu nebo svůdné růže. Jedinečnost vůně také skvěle symbolizuje její flakon, který svým tvarem připomíná kapku křišťálové vody se zářivě modrým drahokamem na vrcholu. Vůně vás bude v létě příjemně chladit a zároveň vám dodá pocit nové energie.

Cacharel – Eden

Pro milovníky květinových vůní, je tu jeden skvělý tip na parfém evokující smyslnou rajskou zahradu. Jedná se o neobyčejnou exotickou vůni Cacharel Eden, která ve vás vyvolá nečekanou vášeň a touhu. Svěží tóny citronu a grapefruitu se spolu s italským bergamotem mísí s něžnými tóny květin. Aroma ráje utvrzují exotické akordy z cedrového a santalového dřeva. Rajskou svůdnou tečku parfému Eden dodává čistá esence pižma. Vůně je tak ideálním doplňkem pro letní hravé dny, kdy máte chuť ponořit se do hlubin touhy.

Davidoff – Cool Water Woman Sea Rose

Každým rokem se také objevují na trhu speciální limitované edice letních vůní, které jsou pro horké dny jako stvořené. Letošní skvělou letní limitkou je například exkluzivní dámská vůně Davidoff Sea Rose, která oslavuje čistotu a spontánnost ženy. Vůně navazuje na již dobře známou a oblíbenou vůni Davidoff Cool Water Woman, která vyniká svými velice osvěžujícími esencemi. Varianta vůně Cool Water Woman Sea Rose v sobě kromě svěžesti ukrývá i značnou dávku romantiky, která evokuje atmosféru a barvou oblohy při východu slunce. Vůně vás uchvátí svými čarovnými esencemi šťavnaté hrušky nashi.

Calvin Klein – Eternity Summer 2013

Tohle léto přichází na trh s limitovanou edicí také značka Calvin Klein, a to s okouzlující dámskou vůní CK Eternity Summer 2013, která dokonale připomíná chladivé mořské vlny a hřejivé paprsky slunce, která vás šimrají po kůži. Vůně se skládá z hedvábných květů bavlníku, vistárie, prosluněného jantaru a vzrušujícího bergamotu. Parfém se skvěle hodí pro všechny romantické a moderní ženy, které rády zkouší nové věci. Značka Calvin Klein připravila pro léto 2013 také limitovanou edici své oblíbené unisexové vůně. CK One Summer 2013 je určena pro všechny mladé moderní muže i ženy, nabije vás novou energií a připomene vám den strávený na pláži.

Burberry – Summer 2013

Skvělou vůní, která letos vychází v limitované edici je také Burberry Summer 2013, která je svěží letní interpretací klasické a elegantní vůně Burberry Women. Vůně v sobě ukrývá osvěžující jiskru a dodá vám patřičnou dávku sex-appealu. Ovocná vůně se skládá ze šťavnatého granátového jablka, které je doplněno rozkvetlou frézií, hravou konvalinkou a drahocenným pižmem. Vůně svádí k letnímu flirtovaní a pozvedne vaše sebevědomí!

zdroj: parfums.cz

Autorem článku je Adam Š.. Článek najdete v kategorii kosmetika, módní značky a návrháři a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu