Léto nekončí! - Barevné sandály na podpatku

Léto nekončí! - Barevné sandály na podpatku

15. srpna 2013, květinové vzory, sculptural heels, barevné sandály, dámské sandály, boty na podpatku, Zara, cut out heels

Sponzorované odkazy

Nenechte se zastrašit podzimními kolekcemi, které vidíte za výlohami. Je jasné, že léto pomalu odchází a s ním i letní sezóna plná trendy letního oblečení, módních doplňků a obuvi. A to znamená jen jedno! Je potřeba si léto užít do posledního konce. Zajisté mnoho z vás využilo lákavých nabídek zájezdů k moři mimo sezónu, kde se ještě stačíte opálit a nabrat energii na pochmurné období podzimu a zimy. V tomto případě se vám zajisté budou hodit barevné sandály na podpatku, které zdokonalí nožky každé z vás.

Žádné léto nebo spíš žádná žena v létě se bez nich jednoduše neobejde. Řeč je samozřejmě o dámských sandálech na podpatku. Stejně jako loni a předloni a přepředloni a tak dále se i letos budou nosit především sandálky barevné. Stejně barevné jako je léto samo. Žlutá jako citrón, červená jako jahody, oranžová jako pomeranč, růžová jako cukrová vata,… Můžete mít sandálky všech příchutí.

Velice in a trendy jsou pokaždé v létě neonové barvičky. Ty, které rozzáří vše kolem. Neonové sandály jsou velice originální, jelikož v nich vaše nožka dokonale vynikne. Další velkou výhodou je, že neonové sandály zdokonalí vaše opálení. Proto k nim doporučuji nosit co nejkratší šaty, sukně či šortky, aby bylo vidět co nejvíce nahé kůže.

Pokud se nespokojíte se sandálky, které mají jen jednu barvu, zkuste multicolour sandály. Pokud budete mít štěstí, v obchodech narazíte i na dámské sandály s květinovými vzory, které jsou pokaždé vícebarevné. Trendy jsou i sandály se třpytkami a flitry. Takovýto model se bude dokonale vyjímat na letní party.

Věřte nebo ne, ale letos vládne dámským sandálům na podpatku jednoduchý styl. Sandály se spokojí pouze se třemi až čtyřmi pásky bez zdobení a zbytečného šněrování. Takovéto dámské sandály nalezneme například v obchodech značka Zara. Víme, že v jednoduchosti je krása, ale v klasických sandálech nožka vypadá skutečně nejelegantněji.

Pro ty, co se chtějí odvázat a nohám dát pořádnou zatěžkávající zkoušku, jsou tu dámské sandály na podpatku stylově velice neobvyklé. Určitě jste již zaregistrovali, že se letos roztrhl pytel s botami, jejichž podpatek je buďto ozdobně vyříznutý (cut out heel) nebo tam není vůbec (sculptural heel). I kostymérky našich moderátorek tento trend zaregistrovaly, a proto cut out heels a sculptural heels můžeme vidět neustále na obrazovkách našich televizí.

Zdroje: www.polyvore.com www.zara.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu