Vzdušné, stylové a hlavně pohodlné! - Letní dlouhé šaty Bershka, Mango a Zara

Vzdušné, stylové a hlavně pohodlné! - Letní dlouhé šaty Bershka, Mango a Zara

16. srpna 2013, dámské šaty, letní šaty, dlouhé šaty, aztécké vzory, květinové vzory, trendy, plesová sezóna, Mango, Zara, Bershka

Sponzorované odkazy

Šaty, tak to jsou vyloženě dámská záležitost. O sukně jsme díky kiltům neboli ,,skotským sukním" už přišly, takže doufejme, že šaty zůstanou ještě dlouhou dobu jen nám. Čím dál tím více věcí se totiž v posledních letech řadí mezi takzvané unisex. Letos v létě jsou v módě jak krátké, tak i dlouhé dámské šaty. Naleznout je teď momentálně můžete ve všech obchodech předních módních značek. Ve většině případech na nich bude červená visačka s nápisem SALE, ale to je jen dobře. Velice slušný výběr dlouhých letních šatů mají značky Bershka, Mango a Zara. Pojďme se jim podívat na zoubek!

Bershka

Začneme podle abecedy, tedy s módních značkou pro mladé, s Breshkou. Výběr dámských letních šatů je v jejích obchodech opravdu dostačující. Objevuje se zde i mnoho letních trendů. V dlouhých šatech s květinovými a aztéckými vzory dáte sbohem oproti minulému roku velice podařenému létu. V obchodech značky Bershka máte možnost si vybrat i módní doplňky v podobě batohů, tašek, klobouků či slunečních brýlí, které se k letním dlouhým šatům skvěle hodí.

Mango

A pokračujeme v jízdě. Pokud se vám zdála nabídka dlouhých šatů značky Bershka dosti obsáhlá, tak to nevím, co řeknete na výběr šatů Mango. To, co vidíte na obrázcích je asi jen třetina z celkové kolekce dlouhých šatů. Skoro všechny se hodí jak k běžnému nošení, tak i do společnosti. Využít se dají v nadcházející plesové sezóně. V dlouhých šatech od Manga budete vypadat jako skutečná diva.

Zara

V poslední řadě tu pak máme další španělskou módní značku – Zara. Zara patří mezi značky, které berou dámskou módu hlavně elegantně. Stejně tak jsou na tom i dlouhé letní šaty. Zara vám také poradí, jak se z takovýchto letních šatů dá udělat perfektní módní kousek na podzim. Vzít si pod ně dlouhé kalhoty, uzavřené boty a kolem krku si uvázat šálu. Možná jste si to dosud neuměli představit, ale výsledek není vůbec špatný.

Zdroje: www.polyvore.com www.zara.com www.bershka.com www.mango.com Hemera/Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu