Street Chic kolekce od Lindex

Street Chic kolekce od Lindex

19. srpna 2013, trendy podzim, podzimní trendy, móda podzim, Lindex podzimní kolekce, oblečení Lindex, Lindex, Street Chic, kolekce, podzim 2013, podzim, Emily Didonato, trendy

Sponzorované odkazy

Populární švédský obchodní řetězec Lindex představil pro nadcházející podzim novou kolekci Street Chic, která je inspirována moderními ženami, které milují módu. Inspirace byla čerpána, jak už název kolekce napovídá, přímo z ulic. Tváří této kolekce se stala krásná americká modelka Emily DiDonato, která už dříve pro Lindex kampaň dělala. A co trendy Street Chic přináší?

Street chic je především volnočasová móda, takže velmi pohodlná a přitom trendy. Kdo má rád praktičnost, tuto kolekci ocení. Sama Street Chic je charakterizována jako móda, která je kombinací klasických ale trendy kousků, navržených speciálně pro život ve městě. V této kolekci narazíte na praktické kousky oblečení jako tepláky, které se kombinují s motorkářskou bundou a lodičkama. Pro někoho možná neobvyklá kombinace, která je však velmi chic.

Skinny jeans jsou nutnost už řadu sezón. I Lindex je doporučuje ve všemožných barevných kombinacích. Nezapomeňte si ke skinny jeans obléci stylové sáčko. Jednoduché a slušivé! Dalším podařeným kouskem kolekce je tzv. statement tee nebo-li jednoduché tričko s minimalistickým nápisem, které v kombinací s klasickou sukní střiženou do áčka, vytvoří originální outfit. Vyzkoušejte šedou nebo bílou barvu trika. Jistě upoutáte pozornost!

Rozhodně by ve vašem šatníku neměla chybět motorkářská bunda, tmavá džínovina a topy a trika s nápisy. Budou největšími trendy podzimu! Z doplňků určitě doporučujeme pořídit ocvočkovanou kabelku, výrazné náramky a náhrdelníky a černé lodičky do špičky. Street Chic look dolaďte přirozeným minimalistickým make-upem a lehce rozcuchanými vlasy. Rozcuchaného účesu docílíte použitím suchého šamponu, který vám dodá objem a nemusíte tak vlasy namáčet a sušit fénem a zbytečně je vysušovat. Nezapomeňte použít lesk ve spreji a trochu laku pro objem na zafixování účesu. Tento styl je ve stylu nedbalé elegance – tudíž vstaňte, oblečte se a vyražte! Zabere jen pár minut a budete neuvěřitelně chic.

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu