Dámská kolekce Humanic podzim 2013 pro každou z nás!

Dámská kolekce Humanic podzim 2013 pro každou z nás!

29. srpna 2013, boty, obuv, dámská obuv, Humanic, podzim 2013, kolekce, trendy obuv, lodičky, loafers, tenisky, baleríny, Mary-Janes, kotníčkové boty

Sponzorované odkazy

Boty jsou přesně tím doplňkem, kterého nebude mít nikdy žádná žena ve skříni dost. Nové lodičky jsou potřeba zkrátka vždy a přicházející sezóna podzim/zima 2013/2014 si novou obuv přímo žádá. Skvělou zastávkou při hledání dalšího perfektního páru bot budou obchody značky Humanic, jejíž podzimní kolekce nabízí hned tři řady, z nichž každá je v jiném stylu, aby si na své přišla opravdu každá z nás. Kromě bot pak kolekce Humanic pro podzim 2013 nabízí i ladící kabelky a zajímavé punčochy, kterými svůj outfit přivedete k dokonalosti!

Classic Collection

Kvalita, styl a ženskost – to jsou věci, které nevyjdou z módy nikdy a právě na to vsází řada s názvem Classic Collection. Hlavní slovo zde mají oxfordky, lodičky, loafers, slippers a Mary-Janes, takže se zde klasika mísí se současnými trendy. Barvy se zde drží podzimní klasiky, takže je obuv zbarvena do odstínů šedé, vínové, hnědé a černé. Hlavní zdobné prvky jsou zde vedle mašliček a kamínků především střapce, které působí hravě a neotřele.

Freedom

Řada s názvem Freedom očividně nabrala spoustu inspirace ve westernech a boty jsou tu zdobeny výšivkami, třásněmi a sponami. Už na první pohled vidíme spíše pohodlnější a praktičtější obuv, která vám bude praktickým společníkem i pro chladnější podzimní dny, ale zároveň neztrácí styl. Z materiálů převažuje kůže a semiš, tedy další trendy sezóny.

Electric

Pro všechny milovníky tenisek, sneakersek a bot ve stylu Dr. Martense je tu řada Electric. Mladistvost, nespoutanost a odvaha z ní doslova číší a také oproti předešlým řadám upoutá pozornost výraznými barvami a vzory. Nezvyklá kombinace hnědé a růžové či veselé puntíky rozhodně učiní váš outfit nepřehlédnutelným a rozzáří podzimní ulice hravými tóny. Pokud si tedy nepotrpíte na balerínky a v lodičkách vaše nohy nevydrží déle než hodinu, je tato řada přesně pro vás!

Zdroj: www.shoemanic.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, lodičky, ostatní, tenisky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu